Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Opt case salvate de demolare la Oarda de Sus. Traseul Autostrăzii Sebeș-Turda modificat în acest sens

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman, vicepreședintele Consiliului Județean Alba, a anunțat joi, 30 mai, că proiectul Autostrăzii Sebeș-Turda în zona Oarda de Sus a fost modificat pentru ca opt case care se aflau pe traseul autostrăzii să fie salvate de la demolare.

În aceste condiții, la Oarda de Sus va fi sacrificată doar o casă.

“Avem modificări importante la traseul autostrăzii Sebes-Turda. Le voi prezenta intr-o conferință de presa. Important este ca am reușit ca împreuna cu proiectantul, la Oarda de Sus doar o casa veche sa fie afectată de autostrada. Pe vechiul plan al drumului expres trebuiau demolate 9 case”, a anunțat astăzi Florin Roman.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea