Rămâi conectat

Actualitate

Opinie despre pensionarea la 70 de ani:”Nu mai vreau să plătesc nici un leu la fondul de pensii”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opinie despre pensionarea la 70 de ani:”Nu mai vreau să plătesc nici un leu la fondul de pensii”

Adriana Săftoiu, fost deputat PNL, a reacționat dur la anunțul liberalilor referitor la discuțiile despre majorarea vârstei de pensionare la 70 de ani. Aceasta afirmă că nu mai vrea să contribuie cu niciun leu la fondul de pensii publice.

Citește și: Pensii 2022: Majorare pensii ianuarie 2022 • punctul de pensie • ajutorul pentru pensionari • impozitarea pensiilor • pensii militare 2022

„Dacă inteligenții care ne guvernează vor pensionarea la 70 de ani, pentru că nu mai au bani pentru pensii și speră să ne ducem unde e cu verdeață multă până la 70 de ani – aleluia pensia- atunci să ne lase naibii dreptul de a decide dacă mai vrem să contribuim la fondul fundului de pensii. Că eu prefer să nu mai dau statului, ci să ii pun la saltea, chiar dacă nu se inmultesc, dar măcar ii am eu, nu statul. Nu mai vreau să plătesc nici un leu la fondul de pensii. Nici măcar din greseală” a scris Adriana Săftoiu pe o rețea de socializare.

Reaminitm că purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat, marţi, că în cadrul Biroului Executiv al liberalilor s-a discutat despre interzicerea cumulului pensiei cu salariul, dar şi despre posibilitatea pensionării la 70 de ani, urmând ca o decizie să se ia în coaliţia de guvernare.

Citește și: Vârsta de pensionare ar putea CREȘTE la 70 de ani. Cumulul pensie-salariu, INTERZIS

„Este vorba despre o iniţiativă a Ministerului Muncii într-un cu totul alt context politic faţă de cel din acest moment. Este şi motivul pentru care am socotit că cel mai înţelept lucru şi cel mai la îndemână lucru este să discutăm această chestiune în cadrul coaliţiei şi să luăm o decizie în cadrul coaliţiei de guvernare. Nu se pune în acest moment problema modificării vârstei de pensionare sau a blocării cumulului pensiei cu salariul. După ce vom avea discuţia în coaliţie şi în cadrul guvernării vom ieşi cu o decizie”, a spus Stroe, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea