Onoare pentru Volei Alba Blaj și România: Final Four-ul Champions League, la București, în 5-6 mai!

Paul Voicu - Primar 2020

Veste extraordinară pentru Volei Alba Blaj, care pe lângă calificarea istorică între primele șase echipe din Champions League, a primit oficial organizarea Final Four-ului CEV 2018, care va fi găzdiut de București, în perioada 5-6 mai.

Este un eveniment sportiv de marcă și o concretizarea unui proiect de o anvergură aparte pentru clubul din Alba. „Suntem siguri că vom organiza Final Four-ul CEV 2018, scrisoarea noastră de intenție a fost acceptată. Este un moment unic pentru voleiul românesc și ne dorim să ne bucurăm de volei de cea mai înaltă clasă. După această calificare între primele șase echipe din Europa, acum a venit și această veste minunată”, a declarat primarul Gheorghe Rotar.

ELIT

Inițial s-a dorit Cluj-Napoca, dar sala este ocupată în acea perioadă, astfel că intențiile s-au îndreptat spre capitală, varianta care a căzut la un moment dat. Ajunsă astfel în top 4, Blajul așteaptă desfășurarea partidelor din playoffs 6, a cărei traregre la sorți are loc vineri, echipele fiind Dinamo Kazan (maximum de puncte în grupa C), VakifBank Istanbul (grupa D, 17 puncte), Imoco Conegliano și Gorgonzola Novara (Grupa C), Volero Zurich și Galatasarasy Istanbul.

 

Mihail David - 2020

 

Dan HENEGAR

5 Comentarii

P 28 februarie 2018 at 16:46

Onoare onoare, da banii de unde vin pentru organizare ?

Florin Popescu 1 martie 2018 at 9:22

Din Insula Belina.

florin 1 martie 2018 at 10:31

de la Eurosport, care transmite competitia

Dinu 1 martie 2018 at 11:34

Dar banii pentru partcipare v-ati intrebat de unde vin? Banii pentru calificare v-ati intrebat de unde vin? Ca performanta, v-ati intrebat ce inseamna?
Tara de scartari si nerecunoscatori!

una, alta 2 martie 2018 at 9:05

Doar niste constatari :acum 1 an sau 2 Csm Craiova la Volei masculin a reusit sa obtina 2 sau 3 victorii in grupele Champions League in conditiile in care mai mult de jumatate din lotul echipei era constituit din romani si de asemena antrenorul roman crescut si format chiar la Craiova……alta : acum mai putin de 2 saptamani Stiinta Bacau invingea cu 3-1 Volei Alba Blaj in conditiile in care lotul ei este aproape exclusiv format din romance, ( doar Dubravka Djuric sarbopica , venita tot de la Voliei Alba Blaj) si antrenor roman( acelasi Florin Grapa de ani de zile ……La Volei Alba Blaj nici macar masorul sau statisticianul nu sunt romani…..dar ce sa mai zic cinste lor..vorba cantecului . banii vorbesc …… banii vorbesc… de unde vin…ce mai conteaza……

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...