Rămâi conectat

Ştirea zilei

Onoare pentru Volei Alba Blaj și România: Final Four-ul Champions League, la București, în 5-6 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veste extraordinară pentru Volei Alba Blaj, care pe lângă calificarea istorică între primele șase echipe din Champions League, a primit oficial organizarea Final Four-ului CEV 2018, care va fi găzdiut de București, în perioada 5-6 mai.

Este un eveniment sportiv de marcă și o concretizarea unui proiect de o anvergură aparte pentru clubul din Alba. „Suntem siguri că vom organiza Final Four-ul CEV 2018, scrisoarea noastră de intenție a fost acceptată. Este un moment unic pentru voleiul românesc și ne dorim să ne bucurăm de volei de cea mai înaltă clasă. După această calificare între primele șase echipe din Europa, acum a venit și această veste minunată”, a declarat primarul Gheorghe Rotar.

Inițial s-a dorit Cluj-Napoca, dar sala este ocupată în acea perioadă, astfel că intențiile s-au îndreptat spre capitală, varianta care a căzut la un moment dat. Ajunsă astfel în top 4, Blajul așteaptă desfășurarea partidelor din playoffs 6, a cărei traregre la sorți are loc vineri, echipele fiind Dinamo Kazan (maximum de puncte în grupa C), VakifBank Istanbul (grupa D, 17 puncte), Imoco Conegliano și Gorgonzola Novara (Grupa C), Volero Zurich și Galatasarasy Istanbul.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic restricționat pe un singur sens, dirijat prin semafoare Drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. Circulația rutieră în zonă se desfășoară pe un singur sens, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea