Rămâi conectat

Ştirea zilei

Omul de afaceri, Voicu Vușcan: ”umilința la care poporul român a fost supus de către conducătorii austrieci se poate întoarce și împotriva lor”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Omul de afaceri, Voicu Vușcan: ”umilința la care poporul român a fost supus de către conducătorii austrieci se poate întoarce și împotriva lor”

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, omul de afaceri Voicu Vușcan a declarat că boicotul pe care îl anunță firma pe care o administrează nu este o răzbunare împotriva multinaționalelor austriece.

CITEȘTE ȘI: Voicu Vușcan, administrator Elit, unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din România: „Anul 2021 a fost unul cu numeroase provocări pentru întreaga industrie”

România a cheltuit sute de milioane de euro pentru a se alinia la pretențiile aderării la spațiul Schengen și eu mă întreb de unde au venit banii aceștia. Eu cred că au venit de la noi totți. Mai mult decât atât românii au cheltui în ultimii ani alte câteva sute de milioane de euro în Austria iar România a pus la dispoziția statului austriac toate rezervele toate rezervele noastre. Cu ce ne-am ales acum? Se pare, cu nimic! Asta este realitatea!

Vreau să spun că acest boicot nu este o răzbunare împotriva multinaționalelor austriece. Eu chiar le respect și consider că majoritatea dintre ele sunt firme serioase care fac afaceri corecte în România și generează profituri considerabile.

Eu consider, prin ceea ce am decis să fac, că încerc să îi fac să înțeleagă că această umilință la care poporul român a fost supus de către conducătorii lor se poate întoarce și împotriva lor și sper că în momentul în care le va ajunge cuțitul la os, cineva să îi spună cancelarului că a greșit. Motivul respingerii aderării, așa cum spune toată lumea, cel cu migranții este un motiv pueril.

Dacă ne uităm în ultimii 30 de ani noi, românii plecăm din Austria. Ce să mai vorbim de migranți? Eu, ca om de afaceri, mi-aș dori ca migranții să vină aici și să nu mai plece. Dar și peste 5 ani problema aceasta va rămâne la fel.” a declarat omul de afaceri, administrator al firmei Elit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Damaris Vasinc, elevă la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, calificată pentru a treia oară consecutiv la Olimpiada națională de Istorie Damaris Vasinc, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș, s-a calificat al treilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de istorie. Citește și: FOTO: Andra și Sarah eleve la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea