Rămâi conectat

Actualitate

Omul de afaceri, Voicu Vușcan, alături de campania „Spitale publice din bani privați”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Omul de afaceri, Voicu Vușcan, alături de campania „Spitale publice din bani privați”

Omul de afaceri Voicu Vușcan a avut o întâlnire cu regizorul Codin Maticiuc, inițiatorul campaniei umanitare ”Spitale publice din bani privați”.

Acesta a postat pe pagina personală de Facebook o poză împreună cu regizorul: ”Nu există nimic mai îmbucurător decât să vezi că acolo unde cei care ar trebui să reușească, dar eșuează, alții fac minuni. Orice vine din sau se întâmplă în „zona minunilor” pentru mine înseamnă exemple de implicare ca și cele ale parteneriilor noștri de la „Spitale publice cu bani privați”. Uneori, dincolo de limitele umane, de efortul pe care-l fac medicii, asistentele si, în general, tot personalul medical, viețile a mii de oameni sunt salvate datorită investițiilor direcționate de acești oameni inimoși, din bani privați, în spitale publice. Exact acolo unde românii merg cu speranță și caută soluții.”

Compania pe care Voicu Vușcan o administrează, fabrica de mezeluri Elit, a mai făcut în trecut donații inițiativei lui Codin Maticiuc pentru renovarea spitalelor din România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Piața de taximetrie ar putea fi liberalizată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Piața de taximetrie ar putea fi liberalizată Consiliul Concurenţei doreşte o liberalizare a pieţei de taximetrie, soluţia fiind, pe de o parte, întărirea reglementării pe zona de transport alternativ, iar pe de altă parte dereglementarea pe partea de taximetrie, a declarat preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu. „Cu privire la transportul de persoane, a existat agitaţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea