Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

OFICIAL| USR-PLUS a negociat cu AUR pentru a da jos Guvernul Cîțu: „Avem semnăturile pentru moțiunea de cenzură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

USR-PLUS a negociat cu AUR pentru a da jos Guvernul Cîțu: „Avem semnăturile pentru moțiunea de cenzură”

Liderul deputaților USR-PLUS, Ionuț Moșteanu, anunță faptul că partidul a negociat cu cei de la AUR pentru susținerea moțiunii de cenzură și arată că împreună cu aceștia au 122 de semnături, ceea ce înseamnă că vor putea depune moțiunea de cenzură.

”Cerem coaliției o întâlnire, înțelegem că mâine vom avea această ședință. Cerem premierului Florin Cîțu să facă un pas în spate, să înțeleagă că și-a dovedit limitele în această funcție și așteptăm din partea PNL o altă propunere de premier.

Dacă Florin Cîțu se agață de scaun la Palatul Victoria, așa cum l-am pus în Parlament, tot în Parlament îl vom da jos. Am discutat cu toate partidele

Am discutat cu cei de la AUR pentru a vedea dacă putem strânge semnăturile. Împreună cu cei de la AUR avem 122 de semnături și vom avea semnăturile necesare pentru a depune moțiunea de cenzură.

Sper să își dea seama Florin Cîțu că a creat o criză guvernamentală de care România nu avea nevoie și să facă un pas în spate.”, a spus Ionuț Moșteanu.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O comună din Alba, atracție pentru flotanți! Promisiunea gratuității serviciului de colectare a gunoiului, posibilă cauză a fluxului migrator? 75 de români au ales Galda de Jos ca domiciliu în nici 4 luni Fluxurile migratorii moderne sunt preponderent de la sat la oraș. De aceea, este de laudă pentru o localitate rurală să înregistreze în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea