Rămâi conectat

Ştirea zilei

Oficial | OUG prinvind majoarea salariilor profesorilor, publicată în Monitorul Oficial

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oficial | OUG prinvind majoarea salariilor profesorilor, publicată în Monitorul Oficial

Ministrul Muncii Marius Budăi a anunţat că ordonanţa de urgenţă adoptată, joi, de către Guvern prevede majorarea salariului brut al tuturor cadrelor didactice şi cadrelor didactice auxiliare cu 1.000 de lei şi o creştere cu 400 de lei pentru cele nedidactice.

La rândul său, ministrul Educaţiei Ligia Deca a precizat că impactul bugetar al măsurilor este de aproximativ 2,16 miliarde de lei.

Totodată, purtătorul de cuvânt al Guvernului Dan Cărbunaru a spus că mesajul public pe care îl transmite Executivul este că „negocierile s-au încheiat”.

Ulterior, el a explicat că prin afirmaţia sa s-a referit la faptul că Guvernul a răspuns solicitărilor sindicatelor din educaţie făcute în debutul dialogului acestora cu Executivul. „Guvernul este deschis la dialog”, a completat Cărbunaru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea