Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

OFICIAL| ÎNGRIJORĂTOR: 68 de noi infectări cu COVID-19 în județul Alba, dintre care 22 în Alba Iulia. Incidența actualizată și cazurile active pe localități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

OFICIAL| ÎNGRIJORĂTOR: 68 de noi infectări cu COVID-19 în județul Alba, dintre care 22 în Alba Iulia. Incidența actualizată și cazurile active pe localități

La nivelul județului Alba, sâmbătă, 18 septembrie, s-au înregistrat 68 cazuri noi de infectare cu Sars-Cov-2 potrivit datelor transmise de DSP Alba.

Astfel, numărul total al cazurilor înregistrate ajunge la 22.066 de persoane confirmate, 20.717 persoane vindecate, 681 decese.

Vineri, în Alba au fost prelucrate in total 475 de probe (210 la DSP si 265 la SJU). Numarul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 255.228.

După primirea raportului DSP aceast articol va fi actualizat cu privire la incidența actualizată și cazurile active pe localități.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea