Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Oferte excepționale de la Dacia, pentru modelul Spring: La ce reduceri te poți aștepta anul acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oferte excepționale de la Dacia, pentru modelul Spring: La ce reduceri te poți aștepta anul acesta

Dacia a luat o decizie semnificativă în privința prețurilor pentru modelul său electric, Spring, prin intermediul unei oferte special concepute pentru vehiculele aflate în stoc.

În contextul unor subvenții reduse și a eliminării sprijinului programului Rabla Plus, constructorul auto a hotărât să demareze anul 2024 cu o oportunitate avantajoasă pentru cei interesați să achiziționeze varianta electrică a celei mai accesibile mașini din Europa.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La începutul acestui an, Dacia a pus la dispoziție un stoc de 16 modele Spring în varianta Essential (45 CP) și alte 48 de unități în varianta Extreme (65 CP), toate beneficiind de reduceri de preț de până la 7.205 euro.

Mai concret, clienții interesați de Dacia Spring Essential pot comanda mașina, cu livrare rapidă, la un preț minim de 14.295 euro, comparativ cu tariful inițial de 21.000 de euro, conform informațiilor furnizate de economica.net. Oferta include un singur vehicul disponibil pentru livrare în luna ianuarie și, în plus față de dotările standard ale versiunii, include opțional un cablu de încărcare de 10 A.

Citește si: Procedura ITP în 2024: Documente, costuri și sancțiuni. Care sunt acestea

În continuare, două exemplare de culoare Lichen Kaki în versiunea Essential sunt disponibile la prețul redus de 14.495 euro, comparativ cu tariful inițial de 21.200 euro. De asemenea, alte 13 unități cu aceeași echipare pot fi achiziționate la prețul de 14.694 euro, redus de la 21.400 euro.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea