Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Ocnamureșeanul Gianni Crețu, desemnat antrenorul anului 2022 în voleiul masculin din Europa

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Antrenorul român Gianni Crețu (54 ani) a fost desemnat astăzi, într-o ceremonie la Bruxelles, antrenorul anului 2022 în voleiul masculin din Europa. Este distincția supremă pentru antrenorul care de la finele anului trecut are o proprietate în Ocna Mureș și în același timp o onoare pentru Alba!

Acest trofeu decernat în cadrul galei CEV reprezintă o confirmare a valorii sale, Crețu fiind un antrenor de calibru mondial.

Premiul recompensează rezultatele excepționale realizate în 2022 de Gianni Crețu, care de curând a terminat pe locul 4 la Campionatul Mondial cu Slovenia, un rezultat istoric.  Asta după ce, românul a cucerit Liga Campionilor, titlul și Cupa în Polonia cu ZAKSA în ultimul sezon, Gianni Crețu (54 de ani) primește o nouă confirmare a valorii sale extraordinare, prin numirea la cârma uneia dintre formațiile de top din Europa și din lume.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League

Dan HENEGAR

Publicat

în

În „Alba Blaj” Arena, România – victorie senzațională cu Suedia în Golden League la volei feminin Victorie superbă obținută de reprezentativa României în „Alba Blaj” Arena, în Golden League, 3-0 (25-23, 25-23, 25-18) cu reprezentativa Suediei. „Tricolorele” s-au impus după o oră și 25 de minute și au trei victorii și un eșec după primele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea