Rămâi conectat

Sport

Ocnamureșeanul Florian „Bela” Bartha, calificat cu România la Campionatul European de volei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ocnamureșeanul Florian „Bela” Bartha (21 de ani) a făcut parte din lotul României care a reușit calificarea la Campionatul European de Volei masculin din anul 2023.

Jucătorul din Alba evoluează pe poziția de centru și în această vară s-a transferat de la SCM Craiova, cu care a terminat pe locul al treilea, la vicecampioana națională Dinamo București. Dupa ce în luna iulie a câștigat Silver League la Budapesta, ieri seara la Tirana, în Albania, echipa natională a României s-a impus în ultimul meci din Grupa G cu 3-0 în fața echipei gazde. Cu 5 victorii și o singură înfrângere – la limită, în Elveția, „tricolorii” s-au clasat pe primul loc în grupa și vor participa din nou la turneul final după patru ani, ultima prezență fiind bifată în 2019. 

Transferat în această vară la Dinamo Bucuresti, ocnamureșeanul Florian Bartha a fost o piesă importantă în angrenajul echipei antrenate de Sergiu Stancu, contribuind decisiv la victoriile obtinute în aceste preliminarii. Florian va participa în premieră anul viitor la Campionatul European al seniorilor si sperăm să fie printre protagoniștii acestei întreceri. Felicitări Florian! Felicitări România!„, a transmis ocnamureșeanul Marius Stâncel, ce face parte din Comitetul Director al Federației Române de Volei.

Foto: FRV


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În a doua rundă a DNS, CSU Alba Iulia a pierdut, cu Știința Petroșani, scor 8-40

Dan HENEGAR

Publicat

în

În etapa a doua a Diviziei Naționale de Seniori (al doilea eșalon valoric al rugbyului autohton) CSU Alba Iulia, revenită în competiții după un an de pauză, a oferit o replică viguroasă Științei Petroșani. Meciul a fost cîștigat de gruparea din Valea Jiului cu scorul de 40-8 (19-8), rezultatul fiind cel mai strâns din istoria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea