Rămâi conectat

Ştirea zilei

Oana Badea refuză să-l reevalueze pe Horaţiu Josan. Vezi replica primarului din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oana Badea02Fostul secretar de stat al Ministerului Educaţiei, Oana Badea anunţă printr-o postare pe pagina personală de Facebook că are „o altă opinie referitoare la administrarea Aiudului”, dar refuză să-l reevalueze pe Horaţiu Josan, însă consideră că o „demisie a primarului poate fi punctul de plecare”. Totodată anunţă simpatizanţii PDL că nu a trădat şi nu va trăda niciodată electoratul.

„Vreau să-i liniştesc pe toţi aiudenii care, în urma negocierilor PDL-PNL la nivel central, cred ca am o altă opinie referitoare la administrarea Aiudului. Nu schimb şi nu reevaluez nimic din ceea ce ştiţi. Pentru Crin Antonescu, reevaluarea a început doar după ce şi-a recunoscut greşelile cu o DEMISIE. La Aiud, o demisie a primarului poate fi punctul de plecare.
Spun asta pentru ca nu am trădat şi nu voi trăda niciodată electoratul. Imaginea sugerează perfect ceea ce am scris”, este mesajul Oanei Badea de pe site-ul de socializare.

În replică, primarul Aiudului a arătat că nu poate fi vorba de o demisie, iar declaraţiile Oanei Badea nu îl interesează. „Nu mă interesează ce vorbeşte Oana Badea. Nu am treabă cu ce a făcut Crin Antonescu, nu poate fi vorba de o demisie”, a spus Horaţiu Josan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea