O tânără din zona Apusenilor s-a ales cu un dosar penal, după ce a făcut scandal în mijlocul drumului

O femeie de 30 din Roșia Montană va trebui să dea socoteală în fața judecătorului, după ce a făcut scandal de față cu vecinii ei, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre aceștia. Din „meniu” nu au lipsit strigătele, urletele, ori cuvintele vulgare.

La data de 17 iulie 2019, polițiștii din Roșia Montană au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de o femeie de 30 de ani, din localitatea Dăroaia, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

În sarcina femeii s-a reținut faptul că, în data de 16 iulie 2019, în jurul orelor 17:00-18:00, în timp ce se afla pe calea de linie ferată, folosită ca și cale de acces, din Dăroaia, pe fondul unui conflict mai vechi cu vecinii săi, a tulburat ordinea și liniștea publică prin strigăte, cuvinte vulgare și gesturi cu tentă sexuală.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 18 iulie 2019, femeia să fie prezentată în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...