Rămâi conectat

Curier Județean

O tânără din zona Apusenilor s-a ales cu un dosar penal, după ce a făcut scandal în mijlocul drumului

Ziarul Unirea

Publicat

în

O femeie de 30 din Roșia Montană va trebui să dea socoteală în fața judecătorului, după ce a făcut scandal de față cu vecinii ei, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi dintre aceștia. Din „meniu” nu au lipsit strigătele, urletele, ori cuvintele vulgare.

La data de 17 iulie 2019, polițiștii din Roșia Montană au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de o femeie de 30 de ani, din localitatea Dăroaia, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

În sarcina femeii s-a reținut faptul că, în data de 16 iulie 2019, în jurul orelor 17:00-18:00, în timp ce se afla pe calea de linie ferată, folosită ca și cale de acces, din Dăroaia, pe fondul unui conflict mai vechi cu vecinii săi, a tulburat ordinea și liniștea publică prin strigăte, cuvinte vulgare și gesturi cu tentă sexuală.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 18 iulie 2019, femeia să fie prezentată în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea