Rămâi conectat

Actualitate

O nouă sesiune de informare publică la DGFP Alba, pe tema aplicării sistemului de plată TVA la încasarea facturilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marţi, 27 noiembrie a.c., în sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Alba s-a desfăşurat prima sesiune de informare publică pe tema aplicării sistemului de plată TVA la încasarea facturilor, ce va fi aplicabil începând cu 1 ianuarie 2013.

Specialişti, din cadrul DGFP Alba, au asigura instruirea contribuabililor prezenţi, atât prin prezentarea noilor reglementări în domeniu, cât şi prin oferirea unor răspunsuri şi lămuriri la întrebările ce au fost adresate.

Au participat 70 de reprezentanţi ai agenţilor economici din judeţul Alba, contabili autorizaţi sau angajaţi şi experţi contabili

Contribuabilii interesaţi de noile reglementări ce vor intra în vigoare începând cu 1 ianuarie, care nu au avut posibilitatea să participe la această primă sesiune de informare, sunt invitaţi marţi, 04 decembrie a.c., începând cu ora 11, la o nouă întâlnire pe aceeaşi temă, ce va avea loc la sediul DGFP Alba, etajul I, în sala de şedinţe.

Accesul contribuabililor va fi gratuit.

Participarea la acest eveniment se va realiza în limita locurilor disponibile şi în ordinea înscrierii. Pentru înscriere rugăm contribuabilii să transmită datele de identificare (nume, societate, asociaţie, telefon, e-mail, fax, etc.) la numărul de telefon 0258 819 825- Biroul Asistenţă contribuabili.

Termenul limită pentru înscriere: 03 decembrie 2012, ora 14.00

Compartiment de presă, Iulia Mireştean


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

OFICIAL: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

OFICIAL: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile vor fi plătite înainte de Paște, adică înainte de 5 mai, potrivit unei Hotărâri de Guvern. HG-ul a primit toate avizele și urmează să fie adoptat în ședința de joi, 25 aprilie. Având în vedere că 1 Mai și 3 mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea