O nouă întâlnire a Cercului de scriere creativă VERBUM, la Biblioteca ”Lucian Blaga” Alba

Joi, 31 mai 2018, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba lansează din nou îndemnul ,,Scrie! Vino! Prezintă! Publică!” pentru toți cei care vor să se afirme în lumea scrisului, tematica fiind de această dată “Copilăria”.

Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba vă invită, de la ora 17.00, la Sala de lectură a bibliotecii, la o nouă întâlnire cu participanții la cercul de scriere creativă ,,Verbum”.

ELIT

Membrii cercului provoacă pe toți cei ce creează la o ședință de cerc cu o temă specifică acestei perioade. Cei cărora le place să creeze, indiferent de vârstă, sunt așteptați să scrie, să deseneze și să-și prezinte public creațiile, tematica fiind de această dată ,,Copilăria”.

Ca de fiecare dată, cercul de scriere creativă ,,Verbum” se va încheia cu discuții pe tema celor prezentate și cu o nouă propunere de creație pentru următoarea ședință de cerc ce va avea loc în ultima joi a lunii iunie.

Cercul Verbum este un spațiu al întâlnirii și dialogului, al comunicării în și prin cuvânt și alte tipuri de creație artistică și a luat ființă din dorința de a strânge la un loc persoane dornice să își expună talentul în fața unui public avizat, cu vârste diferite dar cu aceleași preocupări. De-a lungul timpului cercul a strâns în jurul său un număr tot mai mare de membrii activi, dar și public dornic să asiste la ședințele de cerc extrem de creative și animate.  Proiectul se derulează lunar, în ultima zi de joi, la Sala de lectură a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba.

Proiectul face parte din Programul – 4 ANIMAȚIE CULTURALĂ/4.8 Verbum și are ca scop definirea bibliotecii drept centru multicultural în vederea satisfacerii cerințelor exprimate de membrii comunității. Alături de Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba, organizator al proiectului este și Consiliul Județean Alba

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...