Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

O nouă cale de acces în Cetatea Alba Carolina

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

„Bătrâna Cetate Alba Carolina îşi dezvăluie misterele după ce administraţia locală i-a redat strălucirea şi dreptul la nemurire. O nouă cale de acces va dezvălui albaiulienilor tainele a două tuneluri secrete, acum când Cetatea înfloreşte în aşteptarea eroilor moderni: turiştii”, se arată într-un comunicat de presă remis de municipalitatea albaiuliană. Şirul nesfârşitelor trepte începe din latura de est, din parcul de joacă de pe strada „Nicolae Bălcescu” din Alba Iulia, vis-a-vis de sediul „Electrica” şi îi va conduce pe vizitatori printr-un spectaculos sistem format din două tuneluri, restaurate impecabil şi iluminate, care facilitează accesul în Cetate în zona terenurilor de tenis.
Evenimentul de inaugurare va avea loc sâmbătă, 21 mai, începând cu orele 11.00 la punctul de acces în Cetate din parcul de joacă de pe strada Nicolae Bălcescu. După parcurgerea întregului traseu, Garda Cetăţii va prezenta ceremonialul schimbării gărzii, tuturor celor prezenţi, la Poarta a Treia. (M.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO ȘTIREA TA: „S-a dat” cu mașina pe pista de biciclete. Cum a fost surprins un șofer pe Bulevardul Transilvaniei

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO ȘTIREA TA: „S-a dat” cu mașina pe pista de biciclete. Cum a fost surprins un șofer pe Bulevardul Transilvaniei Un șofer a fost surprins conducând o mașină pe Bulevadrul Transilvaniei pe pista de biciclete, 28 mai, în jurul orei 09:40. Citește și: VIDEO ȘTIREA TA: Aproape de tragedie pe trecerea de pietoni, în Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea