Rămâi conectat

Curier Județean

O nouă activitate a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba: Despre emoții, tema lunii mai în proiectul „Biblioterapia”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 25 mai 2021, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba găzduiește o nouă activitate în cadrul proiectului 3.30 Biblioterapia, un proiect cultural ce se derulează sub forma unor ateliere de psihologie practică, pentru viața de zi cu zi, promovând totodată colecțiila de carte de specialitate a bibliotecii.

Proiectul îl are ca invitat permanent pe psihoterapeutul Cosmin Bara iar în cadrul fiecărui atelier va fi abordată o temă specifică.

Pentru luna mai, tema propusă de coordonatorul proiectului este „Despre emoții. Emoții elevate versus emoții de supraviețuire”. Tema va fi dezbătută începând cu ora 17:00, live, pe pagina de Facebook a Biblioteci Județene „Lucian Blaga” Alba. În partea a doua a întâlnirii, bibliotecara Luiza Pop va prezenta câteva cărți de specialitate, pe care doritorii le pot împrumuta pentru studiu, în vederea aprofundării temei dezbătute.

Proiectul 3.30 Biblioterapia face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ, un program ce urmărește să conecteze comunitatea la serviciile pe care le oferă biblioteca, prin intermediul unor activități de animație culturală.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și vine în sprijinul tuturor celor care doresc să se cunoască mai bine și să dobândească noi informații în domeniul psihologiei și al psihoterapiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani! La doar 6 km de Aiud, în satul Rădești, se află un monument arhitectural deosebit și anume Biserica Reformată, cu o vechime de peste 750 de ani. Imaginea zonei este marcată de acest impunător monument de arhitectură […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea