Rămâi conectat

Curier Județean

O elevă din Cugir, calificată la etapa națională a concursului de comunicări științifice pe teme de biologie

Ziarul Unirea

Publicat

în

O elevă de la Colegiul Tehnic ”Ion D. Lăzărescu” Cugir s-a calificat la etapa națională a concursului de comunicări științifice pe teme de biologie ce va avea loc în perioada 11 – 14 mai la Bistrița Năsăud.

Luisa Baltă, elevă în clasa a X-a la Colegiul Tehnic ”I. D. Lăzărescu” din Cugir s-a calificat, cu lucrarea ”Mai putem să mâncăm slow într-o eră din ce în ce mai fast”, la concursul de comunicări științifice pe teme de biologie, obținând la etapa județeană 89 de puncte.

La etapa județeană a mai participa și Ana Zaharescu, elevă în clasa a XII-a a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, pregătită de profesoara Anna Milea, care a obținut 87 de puncte. Titlul lucrării ei s-a numit ”Neuroplasticitatea prototipul autodepasirii continue”.

Luisa Baltă este pregătită de profesoara Stela Predescu, care o va însoți la etapa națională.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea