Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

O comună din Alba, locul 3 pe țară la rata de infectare cu Covid-19: Incidență de 22,46 la mia de locuitori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O comună din Alba, locul 3 pe țară la rata de infectare cu Covid-19: Incidență de 22,46 la mia de locuitori

Comuna Mogoș din Județul Alba este pe locul al treilea pe țară la rata de infectare cu noul coronavirus. Vineri, localitatea avea o incidență de 22,46 de cazuri la mia de locuitori.

Localitatea cu incidența cea mai mare este comuna Săceni, județul Teleorman, unde autoritățile raportează o rată de infectare de 30,86 la mie. Aceasta este urmată de Pleșcuța (Arad), cu 24,53 la mie, și de Mogoș.

Otopeni rămâne orașul cu rata de infectare cea mai mare, de 17,02 la mia de locuitori. În total sunt aproape 300 de orașe și municipii cu incidența peste 3 la mie. Pe locul secund se află orașul Nucet, din Bihor, cu o rată de 16,99 la mie, față de 18,74 în ziua precedentă, iar pe locul trei, orașul Ștei, tot din Bihor, cu o rată de 16,57 la mie.

În total sunt 291 de orașe și municipii cu incidență de peste 3 la mie, dintre care 190 au rata de infectare peste 6 la mie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea