Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Nyshia Hammonds, nou transfer la CSU Alba Iulia | Jucătoare de EuroCup, sub comanda lui Popov, pentru cupă și campionat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia a mai dat o lovitură pe piața transferurilor, înregimentând-o pe baschetbalista Nyshia Hammonds, fostă componentă a echipei Energy Ivanova, participantă în EuroCup!Ny Hammonds CSU Alba Iulia 1

Jucătoarea originară din USA are 24 de ani, acoperă postul de fundaș și în ultimul sezon a evoluat în Rusia, la Energy Ivanova, iar Miroslav Popov se va baza pe nou-venită direct în Cupa României, de sâmbătă, cu Sepsi Sf. Gheorghe, semifinala de foc de la Brașov.

Șlefuită la Charlotte Basketball, jucătoarea a ajuns în 2014 în Europa, la Kibirkstis-VICI în Lithuania, evoluând în EuroCup în doi ani la rând, atât cu formația din Lituania, cât și cu cea din Rusia

*Bogdan Duma: „Lot înbunătățit pentru a cuceri trofee”

Echipa din Cetatea Marii Uniri face un efort financiar pentru a-și crește șansele de a se bate la cele trei trofee, luna februarie fiind decisivă pe toate fronturile! Dyer, Hazdovic și Karakasevic (ICIM Arad) au fost bombele oferite la începutul anului, iar acum a venit o altă mutare importantă, prin înregimentarea jucătoarei din USA ce se va alătura efectivului începând de miercuri.

„Am avut foarte mult noroc cu această achiziție, ivită pe ultima sută de metri a perioadei de transfer. Le-am spus antrenorilor, care au fost de acord imediat cu transferul”, a spus președintele Bogdan Duma.

După modelul patentat de CSM Târgoviște, CSU Alba Iulia se întărește considerabil înaintea play-off-ului, punând mâna pe o jucătoare de mare valoare, achiziție gândită tocmai când se joacă pentru medalii. „Categoric lotul este mult întărit, tocmai din dorința de a face performanță și a cuceri trofee. Am adus o baschetbalistă de valoare, care poate să facă diferența în România, tocmai ce-și doreau Miroslav Popov și George Lăncrănjan”, a mai afirmat Bogdan Duma.

Eșecurile din CEWL, accidentarea Vannesei Abel (ce va sta între 4 și 6 săptămâni), dar și dorința de a cuceri Cupa și campionatul i-au determinat pe oficialii CSU Alba Iulia să forțeze piața transferurilor, să bage mâna în buzunar și să-i pună la dispoziție lui Miroslav Popov un lot cât mai valoros!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea