Rămâi conectat

Curier Județean

Nu-ţi poate pune nimeni cătuşe peste tâmple/ Şi chiar de ţi le-ar pune, se vor preface-n lauri…

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lSub sloganul „Liberalii promovează adevărata valoare umană”, elevii de liceu cu rezultate remarcabile în anul şcolar 2010-2011 au fost invitaţi luni, la ora 20.00, la sediul PNL Cugir pentru a fi felicitaţi şi premiaţi de către conducerea partidului. Iniţiativa a aparţinut Organizaţiei Femeilor Liberale care, prin intermediul vicepreşedintelor, profesoarele Mariana Pereanu şi Lilica Vanţ, au selectat nouă dintre cei mai buni elevi ai celor două colegii din localitate:
Într-o atmosferă destinsă şi prietenoasă, preşedintele PNL Cugir, Adrian Teban le-a oferit tinerilor Diplome de Excelenţă şi premii în bani, însă nu înainte de a sublinia că gestul nu reprezintă o constrângere, ci se bazează pe convingeri. „Avem convingerea că pentru a evolua, ca societate sau comunitate, avem nevoie de oameni valoroşi. Din păcate, în momentul de faţă tot mai multe persoane neinstruite profesional ocupă poziţii cheie în societatea românească. Acest lucru trebuie să se schimbe, iar datoria noastră, a liberalilor, este să încurajăm, să susţinem şi să promovăm tinerii bine pregătiţi”, a declarat preşedintele PNL Cugir.
În acelaşi context, vicepreşedinţii Nicuşor Mihai şi Emil Muntean i-au sfătuit pe tineri să îşi asume statutul de lideri valoroşi şi să se implice în viaţa socială şi politică, fiind cei care pot produce schimbarea în bine a României. Încurajările au fost bine primite de către tinerii prezenţi care, prin vocea lui Vlad Cherecheş şi a Iuliei Arion ne-au mărturisit că au fost impresionaţi de atmosfera prietenoasă în care au fost primiţi. Între conducerea liberală şi cei nouă elevi s-a stabilit un dialog plăcut din care nu au lipsit teme destul de fierbinţi pentru unii dintre ei, precum examenul de Bacalaureat şi admiterea la facultate. La final, membrii Biroului Permenent al PNL Cugir au decis ca iniţiativa femeilor liberale de a premia excelenţa să devină o acţiune anuală a partidului.
lŞi performanţa liceenilor din Sebeş a fost premiată de liberalii din municipiu. La noul sediu al PNL Sebeş, preşedinta OFL, prof. Rodica Groza, a premiat şefii de promoţie ai liceelor din Sebeş: Paula Damian, Bianca Giurgiu, Miruna Ştefan – de la Colegiul Naţional „Lucian Blaga”, Raluca Elena Bratu – Liceul cu Program Sportiv, Cristina Lazăr – Grup Şcolar Industrial. Alături de elevii merituoşi, care au primit diplome şi premii în bani, s-au aflat părinţii lor şi liberalii din municipiu. La finalul festivităţii, preşedintele PNL Sebeş, Dumitru Fulea, le-a urat premianţilor mult succes pe mai departe mobilizându-i pentru bătăliile viitoare cu un citat din titanul Păunescu: „Nu-ţi poate pune nimeni cătuşe peste tâmple/ Şi chiar de ţi le-ar pune, se vor preface-n lauri/ Ai fost adus pe lume să scoţi din mâzgă aur/ Fii fericit de drama ce stă să ţi se-ntâmple!”
Nicoleta Idita – TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea