Rămâi conectat

Actualitate

Nu se mai alocă bani suplimentari pentru monitorizarea pacienților cu Covid-19

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu se mai alocă bani suplimentari pentru monitorizarea pacienților cu Covid-19

OUG nr. 66/2024, modifică, printre altele, un paragraf din OUG 44/2022 privind stabilirea unor măsuri în cadrul sistemului de sănătate, astfel încât este eliminată referirea la suplimentarea sumelor alocate investigațiilor paraclinice efectuate în regim ambulatoriu necesare monitorizării pacienților diagnosticați cu COVID-19, după externarea din spital sau după încetarea perioadei de izolare.

Citește și: Prima VINDECARE a unui pacient diagnosticat cu coronavirus la Spitalul din Aiud

Din art. IX din OUG nr. 44/2022 a fost eliminate doar monitorizarea Covid-19, rămânând valabilă precizarea că: “pentru investigațiile paraclinice efectuate în regim ambulatoriu, potrivit ghidurilor de practică medicală, aprobate prin ordin al ministrului sănătății, necesare monitorizării pacienților diagnosticați cu boli oncologice, diabet zaharat, afecțiuni rare, boli cardiovasculare, boli cerebrovasculare, boli neurologice, boală cronică renală, sumele contractate cu casele de asigurări de sănătate se suplimentează după încheierea lunii în care au fost acordate investigațiile paraclinice, prin acte adiționale”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cel mai extins COD ROȘU din istorie a intrat în vigoare: România se topește la peste 40 de grade. Când scăpăm de arșiță

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cel mai extins COD ROȘU din istorie a intrat în vigoare: România se topește la peste 40 de grade. Când scăpăm de arșiță România fierbe la peste 40 de grade! Administrația Națională de Meteorologie a emis cod roșu și cod portocaliu de temperaturi extreme pentru zilele de luni și marți, fiind cel mai extins cod […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea