Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Nu plecaţi la drum cu actul de identitate expirat!

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 

       Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Teiuş face un apel public către toate instituţiile publice sau private, respectiv oficii poştale, instituţilor de credit, C.A.R-urilor şi nu numai, din oraşul Teiuş şi comunele Galda de Jos, Mihalţ şi Stremţ, a căror activitate presupune  printre altele şi identificarea persoanelor în baza actelor de identitate, să refuze prestarea de servicii acelor persoane care prezintă cărţi sau buletine de identitate expirate, deteriorate ori care nu mai reflectă realitatea din punctul de vedere al numelui, adresei de domiciliu sau de reşedinţă. „Rugăm pe această cale lucrătorii acestor instituţii să îi îndrume pe cetăţenii aflaţi în situaţiile mai sus menţionate, spre ghişeul S.P.C.L.E.P. Teiuş pentru a intra în legalitate în privinţa actelor de identitate.

Totodată angajaţii serviciului menţionat reamintesc teiuşenilor şi locuitorilor comunelor arondate, să verifice valabilitatea actelor de identitate pe care le deţin, pentru a se prezenta în timp util la ghişeele serviciului şi să solicite punerea în legalitate cu noi cărţi de identitate, mai ales dacă îşi propun sa plece în vacanţă în ţară sau străinătate.Reamintim că la nivelul serviciului nostru, cartea de identitate se eliberează  aproximativ cinci zile lucrătoare de la depunerea cererii.”.

În contextul apropierii Sfintelor sărbători de iarnă, personalul S.P.C.L.E.P Teiuş doreşte să mulţumească pentru sprijinul acordat pe parcursul întregului an, Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Alba, Biroului Judeţean de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenţa Persoanelor Alba, Primăriei oraşului Teiuş, Poliţiei oraşului Teiuş, Secţiei 3 Poliţe Rurală Aiud şi Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, urând tuturor Sărbători Fericite şi un an mai bun cu realizarea tuturor proiectelor.(A.M)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea