Rămâi conectat

Cultură Educație

„Nu am nicio dispută cu domnul primar”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În virtutea dreptului la replică doresc să informez concetăţenii mei:
Nu am iniţiat o campanie de strângere de semnături împotriva dl Danciu, ci m-am limitat la cei din vecinătate, ale căror interese sunt lezate de amplasarea noilor obiective. Acestea, deşi necesare, noi contestam amplasarea lor în zona centrală a comunei, prin aceastea închizându-se perspectiva străzii spre biserici şi încălcându-se axa spirituală a localităţii. Pozele dumneavoastră ne sunt de mare ajutor. Ele constituie poze-document oficiale şi publice într-un viitor proces civil. Nu am ocupat grădina din faţa casei mele în mod abuziv, ci am avut o aprobare legală din anul 1982, iar intrarea mea „în noua legalitate democrat-liberală” nu suferă din cauza mea, aceasta fiind în curs de rezolvare. Întreb public câte terenuri aflate în aceeaşi situaţie juridică cu al meu sunt inventariate la primărie şi câte plătesc statului român taxe şi impozite? Sau sunt folosite de clientela portocalie? Pe cealaltă poză dl. Popa este un cetăţean corect şi a vorbit frumos (nu a mormăit) exprimând ceea ce doreşte, dar nu aţi aşteptat să iasă toţi vecinii pentru un dialog real. Gropile existente în piaţă şi pe străzi nu ni
s-au datorat nouă, ci dlui primar care ne-a ţinut în gropi şi în noroi două mandate.
Referitor la procesele purtate de mine cu primăria, menţionez că au fost doar două pe parcursul a şapte ani, probabil cu 87 de termene pe care nu eu le-am „aranjat”. Între timp terenul cumpărat de mine lângă arena de fotbal a intrat în posesia altor proprietari cu binecuvântarea primăriei, iar unul dintre foştii proprietari (dna Bologa) a decedat.
Referitor la funcţia deţinută de mine, în trecut, îmi asum toate acţiunile mele bune sau rele şi vă rog să reţineţi că nu mi-am dorit această funcţie, dar nu am putut-o refuza. Am fost promovat şi apoi îndepărtat înainte de Revoluţie, dnul „fost poliţist” (fostul şef al Postului de Miliţie Vinţu de Jos), având un mare rol în îndepărtarea mea din acea funcţie.
Nu am nicio dispută politică cu dnul primar, domnia sa nu prea agreează dialogul. Am candidat pentru postul de primar la alegerile trecute, din partea Partidului Ecologist, şi un mare aport la nereuşita mea l-au avut tovarăşii portocalii. La fel au păţit şi ceilalţi candidaţi din partea partidelor mici, fiind sub pragul de 100, dar peste 90 pentru a nu putea să influenţăm în consiliu „hotărârile portocalii”.
Regret ca m-am adresat presei pentru soluţionarea acestui conflict şi îmi doresc pe viitor să revenim la normalitate unde drepturile cetăţenilor să fie respectate, dnul Băsescu să fie un căpitan de vas în flota Măriei Sale Regelui, mai respectat decât acum, iar noi toţi să fim supuşi loiali Măriei Sale Regelui Mihai într-o monarhie constituţională.
Cu mult respect pentru cititori,
Teodor VINGĂRZAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea