Rămâi conectat

Politică Administrație

Noua componență a Consiliului Local Teiuș. Mirel Hălălai a câștigat primăria la o diferență de peste 1.000 de voturi față de ceilalți candidați

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Teiuș, potrivit datelor statistice înregistrate de BEC după raportarea numărului de voturi din cele 7 secții de votare, Mirel Hălălai (PSD) va conduce primăria în următorii 4 ani împreună cu un Consiliu local format din 9 membri PSD, 3 – PNL și 2 – PMP.

primaria-teiusVoturile pentru candidații la primărie au fost împărțite astfel: Mirel Hălălai (PSD) – 1.951; Ștefan Cosmin Giurgiu Sîrb (PNL) – 849; Florin Tricu (PMP) – 331 și Dumitru Florea (UNPR) -73.

Voturile pentru consiliul local au fost împărțite astfel: PSD – 1.730; PNL – 831; PMP – 300; Graţiela-Lucia Campean – 198 și UNPR – 108.

Posibila compenență a Consiliului Local Teiuș va fi: Mihai Ungur; Ioan Achimescu; Ioan Nicolae Florea; Mihai Ovidiu Lazăr; Nicolae Orbu; Cornel Popa; Ilie Opruța; Ana Boțan – de la PSD; Ștefan Cosmin Giurgiu Sîrb; Dorin Cornel Iacob Mateica; Teodor Milles; Cornel Crișan – de la PNL; Florin Tricu și Paul Lucian Hariton – de la PMP.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea