Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Noua aplicaţie REVISAL, testată de angajatori până în 8 august

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 1 – 8 august, angajatorii pot testa versiunea de evaluare a aplicaţiei informatice Revisal, actualizată în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 500/2011. Etapa de testare şi evaluare se va desfăşura timp de aproape o săptămână, iar propunerile şi observaţiile pot fi transmise în acest interval, pe adresa de e-mail: [email protected]. Versiunea de evaluare a aplicaţiei Revisal permite: *preluarea datelor aferente registrului din versiunea anterioară a aplicaţiei Revisal, care trebuie să fie actualizată cu toate patch-urile publicate; *adăugarea, modificarea şi corectarea datelor din registru în conformitate cu prevederile HG 500/2011; *validarea registrului generat din aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor, altele decât Revisal, conform specificaţiilor publicate anterior pe site-ul Inspecţiei Muncii.
Important! Având în vedere scopul enunţat, versiunea Revisal.5.0.evaluare nu va avea disponibilă funcţionalitatea de generare şi transmitere a registrului! Până la momentul publicării versiunii finale a noii aplicaţii Revisal, transmiterea registrului în format electronic către inspectoratul teritorial de muncă se va realiza utilizând versiunea curentă a aplicaţiei Revisal (v2.0.6). Inspecţia Muncii a publicat în luna iulie, pe site-ul propriu, spre consultare publică, specificaţiile de completare a registrului electronic, aferente soluţiei tehnice ce urmează a fi adoptată. Conţinutul registrului general de evidenţă a salariaţilor se va extinde pentru a include modificările impuse prin HG 500/2011, cu următoarele categorii de informaţii: 1. Salariul, sporurile şi cuantumul acestora; 2. Informaţii privind suspendările şi detaşările; 3. Alte informaţii privind relaţiile de muncă. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea