Rămâi conectat

Curier Județean

Nou bazin de înot în Municipiul Aiud, care se adresează uzului didactic. Solicitarea de finanțare, transmisă spre CNI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Municipiului Aiud  a depus o solicitare spre Compania Națională de Investiții referitor la includerea proiectului de investiții „Bazin didactic de înot”, astfel, acesta se adresează uzului didactic cu posibilitatea de a fi folosit public în perioada din afara orarului școlar.

„Ne dorim un bazin de înot la Aiud

Am transmis către Compania Națională de Investiții o solicitare privind includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul „Bazine de înot” pentru obiectivul de investiții ”Bazin didactic de înot, Municipiul Aiud, Județul Alba”.

Noul bazin de înot ar fi amplasat pe strada Tudor Vladimirescu, zona IAS, unde urmează a fi construită și baza sportivă (acest proiect se află în faza de evaluare a ofertelor depuse pentru proiecția și execuția lucrării), astfel conturându-se un complex sportiv în adevăratul sens al cuvântului.

Investiția constă în construirea unui bazin de înot după un proiect tip care se adresează uzului didactic, cu posibila utilizare publică în perioada de timp din afara orarului școlilor din localitate”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea