Rămâi conectat

Curier Județean

Noi rezultate în urma alegerilor interne din PNL Alba, la Sebeș, Sîntimbru, Berghin, Șugag și Săsciori

Bogdan Presecan

Publicat

în

În PNL Alba continuă seria Adunarilor generale pentru desemnarea noilor conduceri ale organizatiilor Partidului Național Liberal din judetul nostru, proces care se va incheia in luna iunie cu alegerea conducerii judetene a liberalilor pe urmatorii 4 ani.

După ce weekend-urile trecute au fost stabiliți noii președinți ai organizațiilor locale din Blandiana, Vințu de Jos, Săliște, Pianu de Jos, Șibot, Cugir, Spring, Doștat, Cut, Gîrbova, Cîlnic, Daia Română și Cugir, la sfârșitul acestei săptămâni a venit rândul filialelor locale din Sebeș, Sântimbru, Berghin, Șugag, și Săsciori.

Astefel, presedinti ai organizatiilor locale au fost alesi urmatorii: Dumitru Fulea la Sebeș, Dumitru Musuțan este noul presedinte al organizației din Sîntimbru, consilierul local Vasile Petrescu la Berghin și primarul Constantin Jinar la Șugag.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MARȚI: Pictorul Eugen Măcinic, aniversat la „Primăvara în culori”, seară culturală la Sebeș. Omagiu adus scriitorului Radu Stanca

Ziarul Unirea

Publicat

în

MARȚI: Pictorul Eugen Măcinic, aniversat la „Primăvara în culori”, seară culturală la Sebeș. Omagiu adus scriitorului Radu Stanca Ne revine plăcerea de a vă invita la seara culturală „Primăvara în culori”, eveniment prin care îl vom aniversa pe pictorul Eugen Măcinic și ne vom reaminti cu nostalgie versurile poetului Radu Stanca. Coincidența fericită o reprezintă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea