Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Noi medalii naţionale pentru înotătorii albaiulieni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În perioada 14-15 mai la Reşiţa s-a disputat Campionatul Naţional al liceelor sportive şi cluburilor sportive şcolare, la concurs participând 227 de înotători (87 fete şi 139 băieţi) reprezentând 20 de cluburi din ţară. Liceul Sportiv Alba Iulia a avut în competiţie 13 sportivi, pregătiţi de Daniela Bob, Monica Sima şi Nicolae Bob. Echipa de înotători de 14 ani, antrenor Nicolae Bob a obţinut 6 medalii din care 4 medalii de argint şi două medalii de bronz.
Dar iată rezultatele înregistrate: lDragoş Rus (băieţi 14 ani) – o medalie de argint în proba de 50 metri spate, o medalie de bronz la 100 metri spate şi locul 6 la 50 metri bras; lAlexandru Iancu (băieţi 14 ani) – o medalie de argint la 100 m spate, locul 6 la 50 m spate; lAndrei Pleşa – o medalie de bronz la 50 m spate; lştafeta băieţi 14 ani, în componenţa Antoniu Motogna, Dragoş Rus, Andrei Pleşa, Alexandru Iancu – două medalii de argint în probele de 4x50m liber şi 4x50m mixt. S-au mai clasat în primele 8 locuri Ştefana Pop (fete 13 ani) – locul 4 la 50 metri bras şi locul 8 la 100 metri bras, Andrei Ispas (băieţi 13 ani) – locul 6 la 50 m liber, ştafeta băieţi 12 ani formată din Adin Suciu, Andrei Neagu, Tudor Burcin şi Andrei Itt – locurile 8 la 4x50m liber şi 4x50m mixt.
Rezultatele au fost bune având în vedere pregătirea pe care înotătorii reuşesc să o efectueze în această perioadă. Sportivii, părinţii şi profesorii speră că lucrările de modernizare şi refacere la Bazinul Olimpic din Alba Iulia se vor relua în curând, iar în cel mai scurt timp posibil să poată reîncepe antrenamentele în bazinul propriu, pentru a nu mai fi nevoiţi să facă naveta la Sibiu şi Hunedoara. Viitoarele întreceri sunt programate la începutul lunii iunie, tradiţionala competiţie internaţională din Germania, de la Arnsberg (localitate înfrăţită cu Alba Iulia), respectiv Campionatul Naţional pentru copii 10 ani, la Arad. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Se trage cortina peste Liga 3 cu derby „de Alba” CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda | Metalurgistul Cugir, deplasare în ultima rundă,

Dan HENEGAR

Publicat

în

Se trage cortina peste Liga 3 cu derby „de Alba” CSM Unirea Alba Iulia – Industria Galda, la Zlatna, Metalurgistul Cugir, deplasare în ultima rundă, ambele jocuri sunt vineri, 24 mai Dacă CS Universitar Alba Iulia, singura reprezentată a județului în play-off, a intrat săptămâna trecută în vacanță, în acest weeekend, mai precis vineri, 24 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea