Rămâi conectat

Ştirea zilei

Noi măsuri pentru prevenirea COVID-19 la Alba Iulia: Bazinul Olimpic și activitățile în Talcioc ÎNCHISE până la sfârșitul lunii. Alte hotărâri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Alba Iulia întrunit astăzi, 11.03.2020, la solicitarea Viceprimarului cu atribuții de Primar al Municipiului Alba Iulia a emis următoarele hotărâri și recomandări:

1. Bazinul olimpic va suspenda accesul publicului în perioada 12 – 31 martie, cu posibilitate de prelungire.

2. Până la data de 31 martie 2020 nu se vor organiza activități în talciocul și piața volantă Alba Iulia.

3. Centrul de zi pentru persoane vârstnice și Centrul de zi pentru copii “Sf. Maria” își vor suspenda activitatea cu publicul până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire.

4. Piața și hala agroalimentară Centru vor funcționa sub supraveghere de specialitate.

5. Societatea de Transport Public Alba Iulia și companiile de taximetrie vor intensifica acțiunile de dezinfecție. Se vor aplica prevederile Hotărârii nr. 6/2020 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, respectiv dezinfectarea frecventă a spațiului (ex. bare și suporți de susținere, uși, scaune, mânere ale ușilor – interior și exterior, ș.a.), de preferat la finalizarea traseului.

6. Centrele de servicii pentru persoane cu nevoi speciale operate de Centrul Maria Beatrice, ACAS, Filantropia Ortodoxă, ș.a., își vor continua activitatea pe proprie răspundere și vor fi obligate să obțină acordul privind condițiile de funcționare în această perioadă din partea DSP Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea