Ziarul Unirea

Noi locuri de parcare scoase la închiriat de Primăria Alba Iulia. Înscrieri pentru strada Anghel Saligny

Primăria Alba Iulia anunţă o nouă sesiune de înscrieri pentru atribuirea locurilor de parcare din municipiu. De această dată este voba despre parcările situate pe strada Anghel Saligny din Alba Iulia, pe bază de abonament.

Înscrierea se face în perioada în perioada 22 octombrie – 30 octombrie 2014, orele 08 – 16, la sediul Primăriei, situat în Alba Iulia, str. Calea Moţilor, nr. 5A, camera nr. 8.

ELIT

pentru parcarea situată în pe strada Anghel Saligny, având următoarele blocuri arondate: bl 2A , bl. 2 B , bl. 2C, bl. 2D , bl. 2E, bl. 2F.

 

Cererile tip pot fi procurate de la asociaţia de proprietari şi de la sediul primăriei. Regulamentul de organizare şi funcţionare a parcărilor publice de reşedinţă aflate pe raza municipiului poate fi consultat pe site-ul oficial al primăriei şi la asociaţia de proprietari. Atribuirea se face numai în limita unui loc de parcare /apartament indiferent de numărul de familii care locuiesc în acesta.

O persoana poate depune un singur dosar .

Persoanele cu handicap locomotor vor depune acte care pot proba handicapul.

Pentru persoane fizice, dosarul cuprinde următoarele acte:

– cerere tip

– copie buletin identitate

– copie legalizata pentru act de proprietate, contract de inchiriere ,

– copie certificat înmatriculare autoturism sau alt drept de folosinta

– declaraţia din care sa rezulte ca nu detine un alt loc care permite parcarea masinii (garaj, curte)

Pentru persoane juridice (spaţii cu altă destinaţie în blocurile arondate), dosarul cuprinde următoarele acte:

– cerere

– certificat de înmatriculare societate

– copie legalizata pentru act de proprietate, contract de închiriere, contract de concesionare, contract de comodat

– copie certificat de înmatriculare autoturism sau alt drept de folosinţă

– declaraţia din care să rezulte că nu deţine un alt loc care permite parcarea maşinii (garaj, curte)

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Cosmina Mariș CANDIDEAZĂ pentru postul de subprefect al județului Alba: „De aproape 15 ani, lucrez într-o lume a bărbaților”

Sunt Cosmina Mariș. Sunt femeie, sunt mamă și sunt un om nou în politică. De astăzi, sunt și vocea puternică,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

2 Comentarii

Prostia 17 octombrie 2014 at 7:42

Una dintre cele mai mari prostii emanate de catre Primarie, o reprezinta aceasta inchiriere de spatii de parcare. O fi asa de saraca Primaria incit aceste sume sa o scoata din rahat ? O groaza de masini parcate acum pe benzile laterale ale bulevardelor centrale, ar fi putut fi obligate sa elibereze bulevardele si astfel circulatia ar fi deventi mult mai fluenta. Asta se intimpla pentru ca masinile parcate culmea si de-a latul,nu in lungul axului drumului, nu mai gasesc locuri de parcare si astfel s-a dat peste cap circulatia pe acele aretere principale. Aiurea treaba ati realizat domnilor ! Ca de altfel si tampenia de a placa cu tablii de plastic garduletele laterale pe strada Clujui sau cea de la Kaufland spre Zlatna, astfel incit daca incerci sa iesi de pe vreo straduta sau alee laterala nu vezi nimic si risti tamponari. Incercati domnilor sa iesi in principala de pe strada Garii sau din Barabant de ex. si veti constata singuri ce prostie ati facut ! Dar sigur, cainii latra a pustiu iar desteptii care au gandit prostia ramin in continuare pe functiile lor pline de importanta.

Toma 17 octombrie 2014 at 8:32

Inchirierile de parcari pe drumurile publice sunt ilegale. Cer consilierilor opozitiei din consiliul local sa-si faca public modul in care au votat, pentru ca sa stim si noi cum sa votam. Ma adresez in special d-lui consilier, avocat Ovidiu Jidveian, dar si d-lui prefect . Pleaca abonatii parcarilor la serviciu, in concedii, la tara la sfarsit de saptamana, locurile raman goale dar nu poti opri in acel loc de teama sa nu fi amendat sau agresat de ,,propietarul” parcarii, daca ai ghinionul sa se intoarca chiar in acel moment. Mai mult, dupa ce pleaca, unii si le asigura cu bolovani, cu tevi rabatabile fixate in asfalt, cu cutii de ambalaj,etc. Oare asta ete singura solutie? Cu singurata nu, singurul lucru ce conteaza in acest caz sunt BANII.

Comentariile sunt oprite