Noi filiale UNPR în judeţul Alba

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Conducerea UNPR Alba, reprezentată de Vasile Crişan, a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că în data de 23 februarie au avut loc alegeri pentru constituirea organizaţiei locale Ocna Mureş a acestei formaţiuni politice. Funcţia de preşedinte i-a revenit lui Vasile Arinaru iar Biroul Politic Local este format din 23 de persoane. Din partea organizaţiei judeţene, la Ocna Mureş au fost prezenţi Ioan Musutan – vicepreşedinte, Alexandru Gavrilă – preşedintele Organizaţiei de Tineret, Ilie Sbuciumelea – secretar executiv, dar şi preşedintele UNPR Aiud, Pompei Rus. Reprezentanţii UNPR Alba au mai declarat că au mai fost organizate alegeri pentru constituirea organizaţiilor din Vinţul de Jos, Ohaba şi Berghin. În aceste localităţi au fost prezenţi din partea organizaţiei judeţene primvicepreşedintele Vasile Crişan şi vicepreşedintele Marian Nedelcu. UNPR Alba a mai făcut public faptul că în urma unui sondaj IRES făcut la nivel naţional, partidul ar obţine în acest moment 5% din voturi, că PD-L ar obţine 19%, USL 50%, PRM 4%, PP-DD 12%, iar alte partide 3%. „UNPR este şi va fi pe un trend ascendent şi în luna iunie ne aşteptam să fim cotaţi în sondaje în jurul cifrei de 10%”, a declarat prim-vicepreşedintele Vasile Crişan. (A.C.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Comentarii

Costel* 28 februarie 2012 at 11:00

Dorim UNPR Alba multe „succesuri” si un procent de 0,99% in alegerile locale si parlamentare.

lavinia 28 februarie 2012 at 16:59

Lavinia, eu doresc sa se infinteze UNPR si la Teius,

PENTRU LAVINIA - TEIUS 29 februarie 2012 at 10:19

Lavinia te invitam la sediul nostru al Org. Jud. Alba in orasul de jos , cladirea unde a functionat CEC-ul. , la etajul 4 o sa ne gasesti , mai precis etajul superior Companiei ASIROM Alba – multumim.

Ciocoflender 29 februarie 2012 at 12:37

Lavinia draga, dupa ce termini treaba la etajul 4 laPP-DDDirect poti sa urci si la etajul 5 la UNPR si daca tot esti acolo poti sa treci si pe la firma revolutionarilor domnului Babitchi apoi cobori la etajul 2 si tragi concluziile finale la PSD, cu aceata ocazie iesi din cladirea fostului CEC foarte „orientata politic”.

PTR. CIOCOFLENDARU FAR DE ... CAP! 1 martie 2012 at 10:24

Mai … far de cap , noi stim cine esti : Esti un nimeni , iar din ceea ce ai scris rezulta ca trebuie cit mai repede sa-l cauti pe Dr. Liviu Stoica si pe urma du-te la scoala !

Ciocoflender 1 martie 2012 at 14:22

La scoala nu ma mai duc si nici munca nu imi prea place asa ca o sa aranjez cu tovarasul Prim Secretar al Comitetului Judetean Alba al UTC Alexandru Retegan o functie de activist la UTC-ul cel nou.

PTR. CIOCOFLENDARU ... NEIMPLINIT! 2 martie 2012 at 7:56

Ma-i … neimplinitule , nu poti face parte in vre-un partid si nici functie pe care tu o visezi , ca nu ai tinut cont de sfaturile noastre ;
1. Sa-l cauti pe Dr. Stoica Liviu , sa te repare la cerebel,
2. Sa mergi la scoala , sa te educi ca esti o Tabula Rasa . Iar dupa toate astea o sa visezi si tu „frumos” si te asteptam la etajul 6 in cladirea fostului CEC , unde vad ca cunosti foarte bine locatia.
VISE ADINCI !!!

Ciocoflender 3 martie 2012 at 15:20

Da draga Lavinia te cununam noi cu ministrul de interne domnul Tolea iar nasi vei avea pe familia Magdea Ciumac ministru la dezvoltare si familia Ildiko ministru la cultura si sigur te alegi si dumneata cu o functie de secretar de stat la ministerul muncii. La UNPR se munceste.

Comentariile sunt oprite