Noi dezvăluiri în cazul Caracal: Există PROBE pentru a treia victimă omorâtă de Gheorghe Dinică

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Noi dezvăluiri în cazul Caracal: Există PROBE pentru a treia victimă omorâtă de Gheorghe Dinică

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a declarat că din punctul lui de vedere există o a treia victimă deoarece indiciile pe care le are arată că anchetatorii evită un scandal. Avocatul spune că sunt și bijuterii care ar indica o a treia victimă.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„Din punctul meu de vedere există probe pentru a treia victima omorâtă de Gheorghe Dinică. Din datele și indiciile pe care le am se încearcă să nu se dea posibilitatea existenței unei a treia victime decedată. Sunt indicii că anchetatorii se învârt că sa nu izbucnească un alt scandal.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Se vede că INML nu face testul pentru a se confirmă posibilitatea existenței unei alte crime. Sunt multe elemente în plus care duc la o alta posibilă persoana decedată, cum ar fi obiecte vestimentare și bijuterii”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Precizările vin după ce specialiștii INML nu au putut identifica niciun profil ADN de pe oasele găsite în pădure, în cazul Caracal, deoarece erau într-o stare de calcinare excesivă, a informat, sâmbătă, DIICOT. Procurorii au retrimis INML dispoziție de refacere a analizei.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei