Noi angajări la Fabrica de Arme Cugir începând cu luna martie

    „Declaraţiile directorului general Romarm ing. Vasile Crişan făcute în ziarul „Unirea” potrivit cărora Fabrica de Arme va angaja personal în perioada ce urmează au un suport real”, ne-a declarat managerul general al firmei de armament, ing. Laurenţiu Rădiţoiu.
Rădiţoiu a dorit să facă această precizare ţinând seama că tot mai multe persoane în căutarea unui loc de muncă se interesează în legătură cu data de la care se pot depune cereri de angajare la sediul societăţii. Managerul unităţii a ţinut să ne spună că a definitivat Planul de fundamentare al FAC, în baza căruia va fi posibilă această oportunitate urmând ca şeful Romarm, Vasile Crişan, să o prezinte ministerului de resort şi Guvernului României. El a mai dorit să precizeze că decizia definitivă pentru crearea de noi locuri de muncă la Fabrica de Arme se va lua în prima jumătate a lunii martie, după Târgul de Armament de la Nurenberg, Germania, când reprezentanţii firmei americane „CENTURY – 2000” vor veni la Cugir pentru negocieri. „Funcţie de negocierile pe contracte ce vor avea loc la Cugir se va stabili strategia pentru încadrarea de noi salariaţi la Fabrica de Arme”, a declarat Laurenţiu Rădiţoiu. (C.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

danut 17 februarie 2012 at 17:54

se scrie nurnberg bai desteptule C.P.

Manitu 17 februarie 2012 at 18:51

Titlul articolului nu este in concordanta cu continutul acestuia. Corect era: „POSIBILE noi angajari la F.A.C. incepand cu luna martie (2012)”.
De ce induceti lumea in eroare? Cineva e in campanie electorala dand sperante desarte unor oameni saraci, care nu mai stiu cum sa se descurce!
Parca era vorba ca se fac angajari incepand cu 15 febr. 2012? Minciuna se perpetueaza!

Lola 17 februarie 2012 at 21:00

Uita-te pe net mai cultule din berlin sa vezi cum scrie ca omul a scris corect Lipseste doar accentulpe ”u ”

Ady 17 februarie 2012 at 21:09

Lasa-l ,nu stii ca prostul daca nu-i fudul ,parca nu e p……destul ! De ce vrei sa-contrazici pe corector daca asa l-a invatat pe el guvernanta cand era mic si -i dadea sa suga in germana

Comentariile sunt oprite