Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Nicolae Stanciu va juca la Galatasaray! Câți bani ar urma să plătească turcii, pentru fotbalistul din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fotbalistul din Alba, Nicolae Stanciu, mijlocașul Slaviei Praga, e tot mai aproape de un transfer la Galatasaray.

Chiar dacă președintele Slaviei Praga, Jaroslav Tvrdik, a anunțat că nu s-a înțeles cu Galatasaray pentru Nicolae Stanciu, jurnaliștii de la Fotomac susțin că negocierile continuă și cele două părți ar fi aproape de un acord. Iar „tricolorul” va deveni probabil numărul 10 galben-roșu.

Nicolae Stanciu, transfer la Galatasaray

„E numai o chestiune de timp până când Stanciu va fi jucătorul Galatei”. Potrivit presei de la Istanbul, Cim-Bom-Bom ar fi urcat de la 3,5 la 6 milioane de euro, iar gruparea pragheză ar fi coborât pretențiile de la 7,5 la 6,5 milioane.

Ar fi rămas momentan numai 500.000 de euro între cerere și ofertă. „Leii” Turciei ar putea acoperi această diferență cu bonusuri de performanță.
Stanciu a fost adus la Slavia pentru 4 milioane de euro

Nicolae Stanciu joacă la Slavia Praga din 2019, când gruparea din Capitala Cehiei l-a transferat de la Al Ahli, pentru 4 milioane de euro.

În cariera sa, Stanciu a jucat pentru Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli şi Slavia Praga.

Sursa: gsp.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea