Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Nicolae Stanciu, desemnat Omul Meciului, într-o partidă împotriva legendarului Cristiano Ronaldo! „Acum, lista mea e completă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Nicolae Stanciu, desemnat Omul Meciului, într-o partidă împotriva legendarului Cristiano Ronaldo! „Acum, lista mea e completă”

Nicolae Stanciu și-a arătat geniul fotbalistic aseară, într-un duel feroce pe terenul campionatului Arabiei Saudite. Cu toate că echipa sa, Damac, a cedat în fața lui Al-Nassr cu scorul de 2-1, mijlocașul român a fost aclamat ca Omul Meciului. Motivul? O pasă fabuloasă pe care a oferit-o către Nkoudou, deschizând drumul spre primul gol al partidei.

Cu toate că victoria nu a fost de partea lui Stanciu și a echipei sale, a existat un moment de fericire pentru fotbalistul din Alba. Motivul? Șansa extraordinară de a se confrunta cu nimeni altul decât Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume.

A întâlnit și a luptat împotriva unora dintre cei mai strălucitori jucători ai planetei, iar dovada o regăsim pe contul său de Instagram, unde a împărtășit 10 momente memorabile, în care i-a avut ca adversari pe Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Neymar, Robert Lewandowski, Javier Zanetti, Sergio Ramos, Dani Alves, Frank Lampard și Marco Reus.

„Ca orice copil n-am putut decât să visez că voi putea să fiu pe acelaşi teren cu cei mai mari jucători din lume şi să joc împotriva lor.

Nu e un secret pentru asta, oricine poate avea succes dacă munceşte din greu, e disciplinat şi obsedat să facă totul pentru a ajunge acolo unde vrea să fie.

Acum lista mea e completă.”, a mărturisit Stanciu cu umilință pe rețelele de socializare.

Dar povestea de pe teren nu se oprește aici. Cristiano Ronaldo, prevăzător și neîntrecut ca întotdeauna, a anticipat că va marca în meciul împotriva echipei lui Stanciu. Și a ținut promisiunea! A înscris un gol fabulos dintr-o lovitură liberă, ridicându-se la cea de-a 61-a reușită din faze fixe în cariera sa impresionantă.

După acest meci memorabil, Al Nassr cucerește locul 3 în clasamentul campionatului Arabiei Saudite, cu 22 de puncte acumulate în cele zece etape disputate. Cu doar patru puncte în spatele liderului neînvins, Al Hilal, competiția se anunță în continuare incitantă în această regiune fotbalistică plină de pasiune și determinare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea