Ziarul Unirea

Nicolae Nistor a fost repus de justiţie în funcţia de director al CS Unirea Alba Iulia

Justiţia l-a repus pe Nicolae Nistor în funcţia de director al CS Unirea Alba Iulia, acesta înlocuindu-l pe Marius Gabriel Anghel începând de joi, 19 aprilie, în urma unei hotărâri dată de Tribunalul Alba. „Nicky” Nistor a revenit în fruntea clubului fanion al judeţului Alba după ce a câştigat cele două procese intentate în 2009 atât împotriva CS Unirea Alba Iulia cât şi a Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret.Justiţia şi-a spus cuvântul, era firească o asemenea decizie, după atâtea termene şi aşteptare„, a comentat Nicolae Nistor, susţinut de PNL. Nistor a fost înlocuit în iunie 2009 de Marius Anghel, prin ordin al ministerului de resort, iar acum a câştigat atât în planul repunerii în funcţie, cât şi în privinţa drepturilor salariale pe perioada celor aproape trei ani cât nu a fost director, peste 300 de milioane de lei vechi (suma totală se recalculează în condiţiile în care legile s-au modificat între timp). (H.D.M.)

ELIT

Dan HENEGAR
ADEZIUNE PLUS ALBA

Te-ar putea interesa și:

FOTO, LIVE-SCOR: Avântul Reghin – CS Ocna Mureș

Vineri, de la ora 17.00, Avântul Reghin (locul trei, 27 de puncte) și CS Ocna Mureș (penultima poziție, cu 13… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Unirea Alba Iulia – o primăvară a reconstrucției | “Alb-negrii” își creionează strategia la începutul săptămânii viitoare

Unirea Alba Iulia iernează pe poziția a 6-a a Seriei a 9-a, după un parcurs considerat nesatisfăcător de către oficialii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Industria Galda de Jos – șanse minime de a primi finanțare de la consilierii locali în acest an | Divizionara terță, foarte aproape de abandonul competițional, după aproape 7 ani!

Se prefigurează o iarnă amară pentru Industria Galda de Jos! Conform unor informații neoficiale deocamdată, aleșii locali nu intenționează să… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

După un an 2020 în “alb” și “negru”, Daniel Nicula vrea să plece de la Gaz Metan Mediaș pentru a juca mai mult

Pentru Daniel Nicula, puștiul minune crescut la Așezământul Social “Sf. Ghelasie” din Stremț, anul 2020 a fost unul cu lumini… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

10 Comentarii

unul 19 aprilie 2012 at 19:57

sa vedem ce-o iesi,ca pana acum au fost campioni la mancat bani publici si in clasamene alfabetice, locurile cu adevarat fruntase le-au luat alte cluburi!
sa vedem, „clubul fanion” la care din cele doua fanioane se refera, la cel din fata sau la cel din SPATE?

CUGIR C 19 aprilie 2012 at 21:11

Bravo NICHY le-ai traso nemernicilor….Daca mai rezolvi si problema cu Bardas fac cinste ….

nelu 19 aprilie 2012 at 22:44

ala ce a fost „director” inainte, parca Anghelut il cheama, era un pupator celebru in fundul pedelist si s-a ocupat cu smecheritul banilor publici impreuna cu contabila de la club. la fel si gunoiutul slugarnic de nicola radu care era director cu numele. sa vedem daca asta nou, NICHY (cu igrec) are vreo preocupare pentru performanta sportiva. dupa cum il cunosc, nu are. contrazi-ne ba nichy cu igrec!
ba fraierilor, norocul vostru ca nu va cunoaste lumea numa cand apareti prin ziare pe bani, ia mai lasati-ne cu ciorditul banilor nostri!
Anghelut, tu platesti banii lu nikY?

ion 19 aprilie 2012 at 23:24

pedelistilor,in scurt timp nu va mai scapa/apara nimeni! prea v-ati batut joc de oameni cinstiti!

Besnik 20 aprilie 2012 at 8:58

Felicitari domnul director, cei din PDL au mai primit un pumn, se vede ce magarii au facut.

gigi 20 aprilie 2012 at 9:00

Performantele ce le va obtine ca pina acum-ZERO,cinstea si onoarea inregimentatilor politici ca si a sefilor ce-i au tot-ZERO.Ura si la …performante NICHY.

mr 20 aprilie 2012 at 13:02

halal director!

pisi 20 aprilie 2012 at 14:55

ar fi bine ca lumea sa vada si ce au facut fiecare dintre ei cat a fost director…unii cu munca alti cu bautura…cei care il stiu pe Niki de la Primarie stiu cum functiona sistemul pentru el….iar acum ca „nou” director ar trebui ca cineva sa vada ce face si pe unde umbla…Adevarul e ca are PNL ul cu ce se mandri….Halal!!!!

nelu 20 aprilie 2012 at 15:24

maxim de profesionalism ce pot furniza in zona sportului de performanta…

rose 20 aprilie 2012 at 19:11

credeti ca aceste schimbari, an de an sau chiar mai des sunt benefice sportivilor?
fiecare cu + si cu -, nimeni nu e perfect.
din cate am auzit un titlu national la seniori indiferent de sport e recompensat cu maxim 1400 lei, din care se mai retine si impozit. vi se pare mult pt efortul care il depune un sportiv? faceti comparatia cu sumele vehiculate in fotbal si vedeti ce inseamna.
nu tin partea nimanui, dar orasul e mic si vorba circula. fostul director e om de sport, fost sportiv si cred ca intelegea mult mai bine fenomenul sportiv.
vom vedea ce se intampla pana la sfarsitul anului si vom trage concluziile!

Comentariile sunt oprite