Rămâi conectat

Actualitate

Nicolae Ciucă, premierul României, ales noul președinte al PNL. „Avem nevoie să accelerăm reformele”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Nicolae Ciucă, premierul României, ales noul președinte al PNL. „Avem nevoie să accelerăm reformele”

Nicolae Ciucă, premierul României, a fost ales pentru funcția de președinte al PNL, fiind unicul candidat al partidului și după ce acesta a primit derogare specială pentru a candida.

„Avem nevoie să accelerăm reformele, să reuşim să închidem MCV, care nu se mai justifică”, a spus Nicolae Ciucă în prezentarea moțiunii la Congresul PNL de duminică.

Nicolae Ciucă, singurul candidat pentru funcția de președinte al PNL la congresul de duminică, a spus că românii așteaptă de la guvernanți „rezultate și eficiență, nu populism și gâlceavă permanentă”. „Avem o coaliție stabilă împreună cu partenerii noștri, PSD și UDMR, care susțin proiecte majore și împreună cu care ne-am asumat implementarea reformelor și modernizarea statului spre binele cetățeanului, nu pentru mize mici și certuri sterile”, a spus Ciucă.

Acesta a făcut, în timpul discursului de la Palatul Parlamentului, un apel către toate partidele politice democratice din România. „Să nu tolerăm în niciun fel deteriorarea, degradarea democrației în România, să nu tolerăm atacurile la adresa valorilor care au stat la baza aderării nostre la NATO și integrării în UE și să respingem incitarea la ură și violență”, a adăugat Nicolae Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea