Nicolae Budrală, director DAJ Alba: ”Mi s-a cerut să demisionez. Am refuzat”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Nicolae Budrală, șeful Direcţiei pentru Agricultură Județeană Alba a confirmat astăzi faptul că oficiali din Ministerul Agriculturii i-au cerut să demisioneze. Acesta a declarat că, ulterior i s-a transmis prin intermediari, că în caz contrar va fi detaşat în judeţul Olt.

„Mi s-a cerut să îmi dau demisia. Nu îmi dau demisia. Deocamdată”, a declarat Budrală precizând că după acest telefon diferite persoane, pe care nu le-a nominalizat, i-au „sugerat” să demisioneze pentru că altfel va fi detaşat în judeţul Olt.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Şeful DAJ Alba a mai spus că până la această oră nu a primit nicio înştiinţare oficială din partea ministerului.

Nicolae Budrală ocupă funcţia de director de 8 luni de zile, după pensionarea fostului şef al instituţiei. Budrală este membru PDL, dar spune că nu a avut activitate politică în acest partid, ci doar a semnat o adeziune în urmă cu 5-6 ani de zile.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

11 Comentarii

usturoiul 19 septembrie 2012 at 20:50

Trebuie sa ai un caracter de tot …, cind faci traseism politic mizerabil. Dupa ce a fost unul dintre oamenii de travaliu -nu cerut ci autoimpus – la PSD-ul lui Johny R. pe vremuri, apoi la adjunct la directie pe vremea altor marimi psd-iste, trece ca ultimul las mizerabil la pdl, pt a ramine printre sefutzii de doi bani din acea „directie fara directie” si obiect de activitate.
S-A SCHIMBAT PUTEREA TOVARASE DUBRALA, ASA CA DACA STI CE AIA ONOARE, PLEACA MAI FRATE SI OCUPA-TE DE CEVA SERIOS DE ACUM INCOLO, PT CA DRUMURILE TALE S-AU CAM INCHIS LA „STATUL DEGEABA”.
Trebuia sa gandesti cind ai emigrat la PDL, ca odata cu plecarea lor, nici tu nu mai ai ce cauta pe scaunele caldute de altadata. Cand nu ai onoare, caut-o prin Olt.

usturoiul 19 septembrie 2012 at 20:53

MARE NESIMTIT ! Un traseist de doi bani, REFUZA sa demisioneze ? Mai tovarase, cind ai trecut la altii nu ai gandit ca va veni si ziua sa dai socoteala ? Acum cauta sa inveti ce inseamna agricultura olteana, ca pe aiaci ti-au placut doar „fonctiile”!

usturoiul 19 septembrie 2012 at 20:54

Nu prea puneti toate comentariile ! Ce nu va place ?

Horea 19 septembrie 2012 at 21:21

Ce nu ne place?
Printre altele ne deranjeaza … „usturoiul”!

Administrator 19 septembrie 2012 at 21:27

evident ca nu ne plac, atata timp cat folosesti anumite cuvinte. A trebuit sa iti editez comentariul si sa pun … Data viitoare o sa il sterg direct.

eu 20 septembrie 2012 at 11:45

atata timp cat ministrul nu i-a cerut demisia,ce naiba vrei d-nule „usturoiul”?se vede ca esti un frustrat care nu a putut realiza nici jumate cat au facut altii….fiecare se descurca in viata cum poate asa ca ciocu mic

cristi 20 septembrie 2012 at 13:00

Budrala intocmeste proiecte pentru beneficiari. El le intocmeste, el le aproba. E corect!? Budrala l -am intrebat la telefon daca depun dosar pentru subventie conform legii nr….Mi a spus ca nu se poate, ca trebuie cotizat. A venit si ziua ta domnule si sfatuiesc sa puneti oameni competenti in functie la Directia de agricultura.

bulina 20 septembrie 2012 at 13:10

ma omule tu vezi ce scrii,in Directia aia sunt sute de oameni,cum sa intocmeasca si sa aprobe tot el…sau o fii singur ca un cuc,el centreza el da cu capu:))

vali 20 septembrie 2012 at 13:49

Auzi d-le Usturoi, noi il cunoastem pe d-nul Budrala de cand a fost la noi la Cut, inginer sef. E om serios, destept, harnic si cu frica lui D-zeu. A ajutat multi oameni! Tu pe cati ai ajutat? E omul potrivit la locul potrivit.Traseism politic? dar ce vorbesti de cei de sus care circula de la un partid la altul. Fiecare poate fi acuzat de ceva, ca nimeni nu e perfect, dar de a fi las nu poate fi acuzat.
Iti cam pute gura ca usturoiul, atatea minciuni scoti pe ea.

Mihai 20 septembrie 2012 at 15:07

Il cunosc pe domnul Budrala de multa vreme, pot sa spun ca a ajutat pe toata lumea cat de mult a putut, iar realizarile se pot vedea dupa cifrele institutiei pe care o conduce. Judetul Alba chiar sta foarte bine fata de alte judete. Probabil ca tu „usturoiul” esti doar un pesedist amarat, nu esti in stare decat de critici la persoana. Iar pentru cei de la USL care tot afirma ca „vor sa depolitizeze institutiile” le zic MARS AFARA DIN TARA MEA, asta este una dintre miile de dovezi ca nu vor sa o faca.

cristi 20 septembrie 2012 at 17:07

Sigur asa este el centreaza el da cu capu, are firma de consultanta, se poate verifica foarte usor. Degeaba sunt sute de oameni, pentru ca este o practica nu numai la directie ci si la oficiu. Cei care evalueaza proiecte chiar ei le intocmesc si fac concurenta neloiala firmelor de consultanta. Vad ca deranjeaza adevarul, dar e bine sa va deranjeze si sa intre un pi frica in oase.

Comentariile sunt oprite