Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Nevoile psihologice de bază ale copiilor, noua tema a atelierului „BebeBiblioteca”, organizat de Biblioteca Județeana „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Joi, 15 iulie 2021, începând cu ora 17:00, pe pagina de Facebook a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba se va desfășura atelierul de parenting din cadrul proiectului 3.1 BebeBiblioteca.

Atelierul va fi coordonat de psihoterapeuta Adina Drimbe iar tema acestei ediții va fi „Nevoile psihologice de bază ale copiilor. Relațiile de afecțiune dintre părinte-copil, familia extinsă”.

Referitor la tema aleasă, Adina Drimbe a declarant: „Nevoile copilului, ca și cele ale fiecărei ființe umane, sunt nevoi care sunt necesare pentru dobândirea echilibrului emoțional și relațional.

Cunoașterea nevoilor copilului, identificarea lor, învățarea limbajului de iubire al acestuia poate schimba o mulțime de lucruri în relația părinte-copil. A înțelege care sunt nevoile copilului și a ne ocupa de satisfacerea acestora nu înseamnă nu numai o responsabilitate a părinților, dar și un mod de a crește copii sănătoși din punct de vedere emoțional, copii care să aibă relații bune cu cei din jur, în stare să-și folosească capacitățile proprii.”

Cei interesați de subiect pot urmări desfășurarea evenimentului, online, la adresa: www.facebook.com/BibliotecaJudeteanaLucianBlagaAlba.

Atelierul de parenting face parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.1 BebeBiblioteca și se desfășoară lunar în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Mara Roman, rezultat remarcabil la Concursul de chimie ”Petru Poni”: Eleva de la Colegiul Tehnic ”I.D. Lăzărescu”, mențiune la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mara Roman, rezultat remarcabil la Concursul de chimie ”Petru Poni”: Eleva de la Colegiul Tehnic ”I.D. Lăzărescu”, mențiune la etapa națională Mara Roman a obținut un rezultat remarcabil la Concursul de chimie ”Petru Poni”, eleva de la Colegiul Tehnic ”I.D. Lăzărescu” obținând mențiune la etapa națională. Roman Mara este elevă în clasa a X-a, Economic, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea