NEPUTINŢĂ, NEŞTIINŢĂ ŞI LIMITELE INTELECTUALE ADUC LA DISPERARE, IAR ATUNCI ÎNCERCI SĂ TE AUTOINTITULEZI SALVATORUL TUTUROR!
Titlul acestui articol are adevărul lui. Nu am scris acest articol pentru a-l apăra pe actualul primar Alexandru Măcăieţ (PDL), ci pentru ca toţi consăteni mei (probabil mulţi gândesc la fel ca şi mine), să înţeleagă odată pentru totdeauna că numai competenţa poate aduce ceva bun şi real pentru noi toţi.
ACUM SĂ EXPLIC TITLUL PENTRU D-NUL BÂRZAN
NEPUTINŢĂ:
Când ai candidat de trei ori pentru funcţia de PRIMAR şi comunitatea cunoscându-ţi caracterul şi limitele intelectuale te-a respins, este grav şi te cuprinde disperarea ca din nou vei fi în afara jocului.
MAI EXPLICIT 0-3 este scor de neprezentare.
La 0-4 deja dai dovadă de prostie, mai ales atunci când speranţele tale sunt legate de o alianţă dubioasă numită USL şi nu de capacităţile şi de cunoştiinţele tale profesionale. ADEVĂRAT, disperarea pe uni îi împinge la suicid, iar pe cei care au limite în gîndire la prostie.
LIPSA CAPACITĂŢII INTELECTUALE ŞI CEA A CUNOŞTINŢELOR (este vorba de cele profesionale nu de pile).
ADICĂ: -CEL CARE A SCRIS ACEST ARTICOL CRED CĂ ARE MINTE FOARTE PUŢINĂ şi nu ar fi făcut acest lucru dacă avea -DEOARECE- sunteţi consilier domnule BÂRZAN de trei legislaţii şi încă nu stiţi care este rolul COSILIULUI LOCAL din care faceţi parte.
SĂ VĂ EXPLIC DECI: dacă PRIMARUL ESTE VINOVAT de acuzele şi nerealizările pe care i le aduceţi în articolul dumneavoastră -tone de motorină -maşini de piatră -situaţia drumurilor comunale -situaţia limitelor administrative ale localităţi -proiecte care trebuiau realizate şi nu s-au realizat. Pentru toate acestea sunteţi la fel de vinovat ca şi primarul, faptele de corupţie trebuiau semnalate atunci organelor abilitate să le soluţioneze atunci, iar de celelalte nerealizări trebuia să fiţi preocupat şi din calitatea dumneavoastră de consilier, deoarece acesta este rolul consilierului şi a consiliului local, nu numai acela de a merge o dată pe lună la şedinţa de consiliu pentru a lua nişte bani fără nici o activitate sau inţiativă. Consider că tot aşa va fi interesul dumneavoastră pentru problemele comunei şi din funcţia de PRIMAR în cazul în care a-ţi fi ales (eu spun că să ne ferească DUMNEZEU de o astfel de reuşită a dumneavoastră că faţă de neştiinţa şi neputinţă ne mai aşteaptă aroganţa şi plinătatea de sine)
ALTFEL SPUS – despre toate ce aţi scris în acest articol, dumneavoastră şi întreg consiliul local sunteţi la fel de vinovaţi ca şi primarul, ba chiar sunteţi mai vinovaţi decât acesta ţinând cont de prerogativele şi îndatoririle pe care le are consiliul local iar tăinuirea faptelor de corupţie se pedepseşte la fel ca şi fapta.
VĂ MULTUMIM CĂ PRIN ARTICOLUL PE CARE L-AŢI PUBLICAT. AŢI AJUTAT SĂ VEDEM UN CANDIDAT CE NU TREBUIE VOTAT.
VĂ MULŢUMESC PENTRU ÎNŢELEGERE ŞI PENTRU TIMPUL ACORDAT.
CU STIMĂ ŞI RESPECT PENTRU CONSĂTENII MEI (I.C.S.)
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Actualitate
România, în topul țărilor europene cu cea mai scumpă apă menajeră și îmbuteliată. Afacerea pe spinarea românilor
România, în topul țărilor europene cu cea mai scumpă apă menajeră și îmbuteliată. Afacerea pe spinarea românilor Deși România are resurse hidrografice din belșug și unele dintre cele mai apreciate izvoare de apă minerală de pe continent, am ajuns să plătim pe litrul de apă mai mult ca locuitorii din statele mai bogate ale Europei. […]
Radu Georgescu: Într-o țară civilizată, măsurile fiscale erau votate prin referendum de către populație. Planul nu rezolvă deficitul bugetar, dar va duce economia României în recesiune
Radu Georgescu: Într-o țară civilizată, măsurile fiscale erau votate prin referendum de către populație. Planul nu rezolvă deficitul bugetar, dar va duce economia României în recesiune Economistul Radu Georgescu face o comparație între cum a fost aprobat planul fiscal în România și cum se procedează într-o țară civilizată, cum e de exemplu Elveția, unde toate […]
Subvenții APIA doar pentru fermele mai mari de 2 hectare. Peste 225.000 de producători agricoli vor rămâne fără bani
Subvenții APIA doar pentru fermele mai mari de 2 hectare. Peste 225.000 de producători agricoli vor rămâne fără bani Una dintre cele mai controversate măsuri incluse în noul program de guvernare vizează direct micii fermieri din România. Executivul propune creșterea suprafeței minime eligibile pentru a beneficia de plăți directe, de la 1 hectar la 2 […]