Nelu Tătaru: „Vom avea o creștere progresivă de noi îmbolnăviri și-n următoarele zile. Măsurile luate ar trebui să-și facă efectul în două sau trei săptămâni”

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății, a comentat ultimele cifre făcute publice de Grupul de Comunicare Strategică și spune că numărul cazurilor de bolnavi Covid-19 din țara noastră o să crească progresiv.

„Vom avea o creștere progresivă și-n următoarele zile. Măsurile luate ar trebui să-și facă efectul în două sau trei săptămâni”, a spus Nelu Tătaru în fața jurnaliștilor.

Până astăzi, 16 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 172.516 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 4.026 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 5.749 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419