Rămâi conectat

Actualitate

NATO își întărește frontierele: România își va instala un sistem foarte modern de apărare antidronă

Ziarul Unirea

Publicat

în

NATO își întărește frontierele: România își va instala un sistem foarte modern de apărare antidronă

Conform unor informații furnizate vineri de surse guvernamentale pentru Știrile Pro TV, România are în plan să achiziționeze un sistem modern de apărare împotriva dronelor în perioada imediat următoare.

Conform acestor surse, țara noastră se va dota cu acest sistem în baza unui acord de tip „Guvern la Guvern” încheiat cu o națiune parteneră, cu aprobarea și sprijinul NATO.

Această hotărâre vine în urma atacurilor cu drone efectuate de Rusia asupra porturilor dunărene din Ucraina, care au avut consecințe nefavorabile și în teritoriul românesc. Fragmente din aceste echipamente militare au căzut pe teritoriul României în urma acestor atacuri.

La începutul lunii septembrie, s-au descoperit resturi ale unei drone la Plauru, județul Tulcea, iar ulterior, bucăți dintr-o altă dronă au fost identificate la Nufăru, tot în județul Tulcea. Aceste evenimente au condus la necesitatea intensificării măsurilor de apărare împotriva amenințărilor din spațiul aerian.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Aproape jumătate dintre joburile scoase în piață aparțin angajatorilor mici și foarte mici

Unirea Ziarul

Publicat

în

Aproape jumătate dintre joburile scoase în piață aparțin angajatorilor mici și foarte mici Aproape 7.500 de companii mici şi foarte mici, cu cel mult 50 de angajaţi, au scos în piaţă mai mult de 50.000 de joburi de la începutul anului şi până acum, potrivit unei platforme de recrutare. Raportat la cele 120.000 de joburi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea