Național Sebiș – Industria Galda, vineri de la ora 15.00 | Găldenii, la victorie în Arad!

După gura mare de oxigen luată prin victoria obținută runda precedentă în “finala” cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, Industria Galda abordează încrezătoare disputa de la Sebiș, meciul programat mâine, de la ora 15.00, împotriva ocupantei poziției a 7-a din ierarhia Seriei a 4-a, echipă ce nu a reușit decât un punct în 2019.

Echipa pregătită de Paul Ciucă nu-și ascunde intențiile de a lua puncte externe în meciul împotriva grupării arădene (29 de puncte), abordat de pe poziția a 13-a de vizitatori (18 puncte), în tur impunându-se Național, cu scorul de 2-1, pentru a continua cursa de evadare din subsol.

Mergem la victorie, vrem să cucerim toate cele trei puncte, deși ne așteaptă o confruntare dificilă. Ne obligă poziția din clasament, nu suntem liniștiți în privința evitării retrogradării, ne apasă grijile. Ne-am propus să luăm 9 puncte din trei jocuri, am câștigat un meci important cu CSC Giarmata și vrem să ne impunem la Sebiș și apoi în derby-ul județean cu CS Ocna Mureș”, a declarat președintele găldenilor, Marcel Georgiu.

Va absenta, cu siguranță, Fl. Schiau – intervenție chirurgicală la umărul drept. Incerți sunt Puha și S. Fulea, probleme acuzând și Circov – se pregătește separat, dar se speră în recuperarea sa, urmând să revină Al. Costea – după suspendare

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...