Rămâi conectat

Actualitate

Muzeul Unirii va fi dotat cu o autospecială pentru deplasări în teren și transportul materialului de șantier arheologic

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia va achiziționa prin licitație o autospecială, la un preț de până la 66,785 de lei (aproximativ 14.800 de euro fără TVA).

Autovehiculul este necesar pentru deplasarea pe șantierele arheologice sau în cadrul proiectelor de expoziții itinerante, pentru transportul materialelor de șantier arheologic spre laboratorul de restaurare-conservare, transportul pieselor destinate expozițiilor itinerante, respectiv a bunurilor de patrimoniu, care fac obiectul activitaților specifice ale instituției.

Potrivit caietului de sarcini Oferta depusă trebuie să îndeplinească simultan următoarele condiții: ●Carburant: benzina ●Capacitatea cilindrica: mai mica de 1200 cmc ●Puterea motorului: mai mare de 75 KW ●Cutie de viteze: manuală 5-6 trepte ●Sarcina utilă – min. 720 kg.(în dotarea standard) ●Norma de poluare Euro 5 ●Emisii CO2- Combinat (Directiva EU 70/220-1999/102 (stage 3)/EC) gr/km max. 160 ●Consum mixt: maxim 7,5 litri/100 km (conform Directivei EU 80/1268-1999/100/EC) ●Service autorizat de producătorul mărcii, în limita a 50 km de la sediul autorității contractante ●Volum compartiment marfă min. 3 mc (dacă se îndepărtează scaunele din spate) ●Masa remorcabilă cu dispozitiv de frânare în rampa de 80 – min. 1400 kg ●Aer condiționat ●Geamuri fumurii în spațiul de pasageri/marfă ●Culoare metalizată ●5 uși ●Uși culisante pe ambele părți laterale ●Hayon spate cu geam încălzit și instalație de spălare-ștergere ●Ampatament max 2.700 mm ●Radio CD ●Oglinzi exterioare electrice și încălzite ●Sistem electronic de stabilitate – ESP sau similar ●Cheie cu telecomandă + închidere centralizată ●Faruri de ceață ●Geamuri față acționate electric ●Existența airbagului pentru pasager + laterale față + airbag cap ●Bancheta spate rabatabilă fracționat ●Arcuri lamelare pe spate ●Frâne disc față/spate ●Lumini de zi permanente.

De asemenea, în inventarul produsului trebuie să existe trusa medicală, stingător de incendiu, triunghi reflectorizant, trusă de scule, roată de rezervă.

Garanția obligatorie trebuie să fie de minimum 24 de luni indiferent de numărul de kilometri parcurși; minim 5 ani garanţie la perforare prin ruginire; minim 3 ani garanţie pentru defecte de vopsea.

Criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 1 iulie a.c.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea