Ziarul Unirea
 

Mureș: Treisprezece muncitori, cu arsuri la picioare, în urma unei avarii la sistemul de răcire al autobuzului în care se aflau

Un număr de 13 muncitori au fost răniţi, joi, după ce autobuzul în care se aflau a suferit avarii la sistemul de răcire şi le-a provocat arsuri la picioare. Incidentul a avut loc pe raza localităţii Sânpaul din judeţul Mureş. Avaria s-a produs după ce o conductă cu apă care răcea motorul s-a rupt, iar astfel pasagerii ar fi fost opăriți.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș, muncitorii care se deplasau cu autobuzul, pe raza localității Sânpaul, ar fi fost opăriți de apa care răcea motorul, după ce conducta prin care trecea s-a rupt.

”A fost o defecțiune la sistemul de răcire. Au fost 13 victime, două de cod galben, unsprezece de cod verde. Noi am transportat în total 12, cu două mașini de la SMURD, două de la SAJ și alta de la transport victime multiple. Al 13-lea muncitor s-a deplasat singur”, potrivit ISU Mureș.

Din primele informații, doi pasageri au arsuri de gradul II, iar unsprezece au arsuri de gradul I. Răniții vor fi consultați de un specialist din cadrul secției de arși.

În autobuz se aflau 30 de muncitori, toți fiind adulți.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...