Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Municipiul Alba Iulia participă în aceste zile la Târgul de Turism din Viena. Le vindem propria lor istorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Municipiul Alba Iulia își promovează oferta turistică în cadrul Târgul de Turism ”Ferien Messe” de la Viena, care a început astăzi, 14 ianuarie și se va încheia în 19 ianuarie.

 

Targ de turismRolul celeilalte capitale, în cadrul standului national de promovare a României amenajat pe o suprafață de 150 metri pătrați, este unul important, cu atât mai mult cu cât principala atracție turistică a orașului o reprezintă o cetate construită acum 300 de ani de Imperiul Austriac. Ne fac reclamă la Viena și membri ai Gărzii Cetății Alba Carolina – unul dintre brandurile turistice ale orașului – acei soldați îmbrăcați în uniforme austriece după designul celor de acum vreo două secole.

Alături de municipiul Alba Iulia, printre expozantii de la standul României se numară consiliile judetene Suceava, Gorj si Satu Mare, primariile oraselor Satu Mare, Timisoara, Cluj, Oradea si Sibiu, statiunile Baile Felix si Baile Herculane, compania natională Tarom.

Standul Romaniei este amplasat intre standurile nationale ale Greciei si Turciei si langa cel al concernului Verkehrsbüro Group (cel mai mare concern turistic din Austria)

In cadrul „Ferien Messe 2016“ vor expune peste 700 de expozanti din 70 de tari. Targul se desfasoara in paralel cu Autoshow Viena si atrage anual circa 150.000 de vizitatori.

Vineri, 15 ianuarie 2016, de la orele 18:30, va avea loc Seara Romaniei (in acest an cu accente si specialitati gorjenesti), un eveniment deja traditional, care si in 2016 va avea loc la standul editurii Manstein/revistei Traveller (Stand A0442) din hala A.

Vor avea loc prezentari ale regiunii partenere si a participantilor la stand, program muzical dar si bufet cu specialitati din Gorj si bauturi romanesti.

 

Potrivit Autorității Naționale pentru Turism, participarea Romaniei la aceasta importanta manifestare a fost prefatata de recomandarea de catre revistele Gewinn si Woman a tarii noastre ca destinatie de top in 2016 pentru austrieci.

(BP)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea