Ziarul Unirea

Municipiul Alba Iulia participă în aceste zile la Târgul de Turism din Viena. Le vindem propria lor istorie

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Municipiul Alba Iulia își promovează oferta turistică în cadrul Târgul de Turism ”Ferien Messe” de la Viena, care a început astăzi, 14 ianuarie și se va încheia în 19 ianuarie.

 

ELIT

Targ de turismRolul celeilalte capitale, în cadrul standului national de promovare a României amenajat pe o suprafață de 150 metri pătrați, este unul important, cu atât mai mult cu cât principala atracție turistică a orașului o reprezintă o cetate construită acum 300 de ani de Imperiul Austriac. Ne fac reclamă la Viena și membri ai Gărzii Cetății Alba Carolina – unul dintre brandurile turistice ale orașului – acei soldați îmbrăcați în uniforme austriece după designul celor de acum vreo două secole.

Alături de municipiul Alba Iulia, printre expozantii de la standul României se numară consiliile judetene Suceava, Gorj si Satu Mare, primariile oraselor Satu Mare, Timisoara, Cluj, Oradea si Sibiu, statiunile Baile Felix si Baile Herculane, compania natională Tarom.

Standul Romaniei este amplasat intre standurile nationale ale Greciei si Turciei si langa cel al concernului Verkehrsbüro Group (cel mai mare concern turistic din Austria)

In cadrul „Ferien Messe 2016“ vor expune peste 700 de expozanti din 70 de tari. Targul se desfasoara in paralel cu Autoshow Viena si atrage anual circa 150.000 de vizitatori.

Vineri, 15 ianuarie 2016, de la orele 18:30, va avea loc Seara Romaniei (in acest an cu accente si specialitati gorjenesti), un eveniment deja traditional, care si in 2016 va avea loc la standul editurii Manstein/revistei Traveller (Stand A0442) din hala A.

Vor avea loc prezentari ale regiunii partenere si a participantilor la stand, program muzical dar si bufet cu specialitati din Gorj si bauturi romanesti.

 

Potrivit Autorității Naționale pentru Turism, participarea Romaniei la aceasta importanta manifestare a fost prefatata de recomandarea de catre revistele Gewinn si Woman a tarii noastre ca destinatie de top in 2016 pentru austrieci.

(BP)

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Consilierii județeni PSD Alba: Eșec la licitația CJ Alba privind transportul public de persoane. Soluția propusă de PSD

Conducerea Consiliului Județean Alba înregistrează un prim eșec la licitația privind transportul public de persoane prin curse regulate, după ce… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

2 Comentarii

pilu 14 ianuarie 2016 at 20:41

Bine ca au construit-o in Alba Iulia si nu in alta parte ca nu mai aveam ce arata.Munca, materialele si banii tot de la noi bastinasii provin. Daca doresc sa vada ce era prin imperiu sa vina, ca si asa o parte din aurul nostru tot pe la ei se gaseste (vezi tezaurul de la Sanicolau).

S 16 ianuarie 2016 at 20:37

La fel si „forta de munca”, numai Cimitirul Cetatii cu monumente funerare de 300 de ani, l-au distrus cei „trei moti”, 2 dinte ei „atotputernici in Alba(unul financiar, si celalat cu „bulanul”)!

Comentariile sunt oprite