Rămâi conectat

Ştirea zilei

Municipiul Alba Iulia a primit certificatul de excelență acordat de TripAdvisor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia a primit certificatul de excelență acordat de TripAdvisor, cel mai mare site de recomăndari turistice interactive din lume. Certificatul este rezultatul recenziilor exprimate de către turiștii care au vizitat Cetatea Alba Carolina în ultimul an, după cum anunță administrația locală.

certificat trip advisor“Acest titlu acordat de către turiști via unul dintre cele mai credibile site-uri de turism din lume arată că Cetatea nu e doar vizitată ci, mai degrabă, apreciată și admirată. Nu e o ghirlandă menită să o poarte cineva anume din orașul nostru, este o recunoaștere de care ar trebui să fie mândri toti albaiulienii. Despre Alba Iulia nu se mai vorbește în treacăt, ci apăsat și cu admirație, cum la fel se vorbește și despre locuitorii ei, care nu au așteptat să vadă dacă nu cumva se întâmplă ceva, ci au schimbat un oraș într-o Capitală, Cealaltă Capitală”, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea