// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Municipiile Alba Iulia și Sebeș, din nou pe traseul „Transilvania Train”. Trenul explorează în regim de croazieră pe uscat cele mai frumoase zone ale Ardealului, pe un traseu feroviar de peste 600 km

„Transilvania Train”, primul tren turistic românesc realizat în parteneriat cu CFR Călători, circulă pentru al doilea an consecutiv, în perioada 22-26 august 2018, pe ruta Braşov – Sighişoara – Mediaş – Alba Iulia – Sebeş – Sibiu – Făgăraş şi retur.

Trenul explorează în regim de croazieră pe uscat cele mai frumoase zone ale Ardealului, pe un traseu feroviar de peste 600 km.

Programul include vizitarea a peste 20 de construcţii fortificate, 15 ateliere de meşteşuguri tradiţionale, două concerte unice în Biserica Evanghelică din Sebeş şi în centrul istoric al Sibiului şi două petreceri tradiţionale.

Călătorii vor meşteri alături de artizani locali din zona Mediaşului şi vor lua o masă bazată pe reţete străvechi, la care toţi participanţii vor găti. „Transilvania Train” 2018 oferă un pachet turistic ce implică participanţii în experienţe tradiţionale şi culturale, fiecare dintre cele 5 zile având propria sa temă:

ziua 1 – meet & greet day;

ziua 2 – povestea bisericilor fortificate din Transilvania;

ziua 3 – povestea castelelor şi meşteşugurilor tradiţionale;

ziua 4 – bucătăria tradiţională transilvăneană;

ziua 5 – evenimente culturale în Sibiu.

„Transilvania Train” este o experienţă turistică ce are loc o singură dată pe an, o aventură de legendă prin inima Transilvaniei. În călătoria de 5 zile excursioniștii vor explora tradiţiile, valorile şi cultura Transilvaniei, vor degusta preparate din gastronomia tradiţională săsească şi vor lua parte la spectacole şi concerte memorabile, organizate în locaţii speciale, cum ar fi bisericile fortificate sau centrul oraşelor medievale.

Preţurile unei călătorii pornesc de la 900 de euro, cu TVA, pentru o persoană.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Municipiile Alba Iulia și Sebeș, din nou pe traseul „Transilvania Train”. Trenul explorează în regim de croazieră pe uscat cele mai frumoase zone ale Ardealului, pe un traseu feroviar de peste 600 km

  1. Eco Logista 10.07.2018 la 19:03

    Municipiile Alba Iulia și Sebeș, din nou pe traseul POLUARII KANCERIGENE
    lasati mai, Floricele pe campii si ocupati-va de problema vitala a sanatatii si mortii noastre premature din cauza poluarii de la Platforma Insustriala din Sebes!!!

  2. ,, 11.07.2018 la 7:48

    Fiind croaziera cu trenul, normal ca e pe uscat,