Rămâi conectat

Actualitate

Munceau şi furau cot la cot

Bogdan Presecan

Publicat

în

Trei bărbaţi din comuna Bucerdea Grânoasă, care efectuau lucrări la un imobil în construcţie situat în oraşul Teiuş, au fost prinşi de poliţişti miercuri, 13 iunie, având asupra lor patru role de membrană bituminoasă hidroizolantă poliuretanică, bunuri furate tocmai de la cei pentru care lucrau.

Autoutilitara în care se aflau cei trei suspecţi a fost oprită în trafic de poliţişti, pentru un control de rutină. În autovehiculul în care se aflau M.P. de 53 de ani, M.T., de 44 ani şi M.I.F. de 25 de ani, agenţii au găsit, ascunse între banchetele din spate, patru role de membrană bituminoasă hidroizolantă poliuretanică. Din primele cercetări efectuate de către lucrătorii de poliţie, s-a stabilit faptul că cei trei suspecţi au sustras bunurile din curtea unui imobil aflat în construcţie, situat în oraşul Teiuş, la care aceştia efectuau lucrări de construcţii.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.000 de lei a fost recuperat în întregime. Pe lângă faptul că cei trei îşi vor pierde locul de muncă, poliţiştii au întocmit pe numele lor un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de la furt calificat, riscând acum să-şi piardă şi libertatea.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23 de noi centre de zi, pentru copii, în România: Au fost semnate contractele de înființare cu fonduri din PNRR

Ziarul Unirea

Publicat

în

23 de noi centre de zi, pentru copii, în România: Au fost semnate contractele de înființare cu fonduri din PNRR, vor beneficia si parintii. Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a anunțat faptul că au fost semnate 23 de contracte noi pentru înființarea de centre de zi, beneficiind de fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare